Det er os en glæde at kunne fortælle dig, at Korsør Apotek flytter til Havnearkaderne 19, og det lokale AudioNova Hørecenter flytter med. Det gode samarbejde med apoteket og åbningen skal naturligvis fejres med et brag af en åbningsreception, som finder sted mandag den 13. februar kl. 14 -17.

Vind en lækker gavekurv
Sammen med apoteket lover vi god stemning og byder alle dagens gæster på en rundtur i de nye lokaler, kaffe og chokolade. Derudover har du også mulighed for at deltage i konkurrencen om en gavekurv til en værdi af 500 kr. Du er altid velkommen til at bestille tid til en gratis høretest og uforpligtende hos AudioNova Hørecenter i Korsør.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye hørecenter!
 
Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Og skulle det vise sig, at du kan have glæde af høreapparater, står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den høreløsning, der passer bedst til dine behov.

Du kan bestille tid til en gratis høretest hos AudioNova i Korsør ved at ringe til os på 8877 8096 eller ved at bestille tid online.