Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
Forside
Om AudioNova

Om AudioNova (Sonova Audiological Care Denmark ApS)

Sonova Audiological Care Denmark ApS driver kæden AudioNova, som har opnået en markedsledende position på det private marked for høreapparater. AudioNova er landsdækkende med mere end 100 hørecentre, hvorfra vi udleverer, servicerer og sælger høreapparater og tilbehør.

God hørelse til alle

Grundlæggende tror vi på, at god hørelse til alle giver forøget livskvalitet. Ifølge officielle tal er der i Danmark cirka 800.000 personer med høretab, men langt under halvdelen har taget skridtet og fået gjort noget aktivt ved det. Derfor er en af vores missioner at nedbryde barriererne for at bruge høreapparater, så det bliver lige så naturligt at få tjekket hørelsen, som eksempelvis synet.

I Danmark kan vi frit vælge mellem at få høreapparater i offentlig eller privat regi, og det er vores mål, at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor tilbyder vi mange forskellige høreapparater, som dækker forskellige behov fordelt på forskellige priskategorier. Når du køber høreapparater i et privat hørecenter, får du også tilskud fra det offentlige, som helt eller delvis dækker prisen på høreapparaterne.

Sonova Audiological Care Denmark

I 2016 blev AudioNova en del af Sonova, og kæden drives i dag af Sonova Audiological Care Denmark ApS. Sonova er en international koncern grundlagt i Schweiz i 1947 og er producent af højteknologiske høreløsninger. Med datterselskabet Sonova Audiological Care er Sonova globalt repræsenteret med over 3.000 hørecentre rundt om i verden.

I Danmark er vi omkring 160 ansatte fordelt i hele landet. Hovedkontoret er beliggende i Klampenborg, hvorfra de forskellige afdelinger - Marketing, HR og Finans - supporterer de mange hørecentre i hele landet. I Klampenborg ligger også det skandinaviske hovedkontor. Som del af det skandinaviske setup indgår også Sonova Audiological Care Sweden i Sverige med 140 ansatte fordelt på mere end 25 høreklinikker.

Om Sonova

Sonova, med hovedkvarter i Stäfa, Schweiz, er en førende leverandør af innovative høreløsninger. Gruppen opererer gennem sin kerneforretning gennem varemærkerne Phonak, Unitron, Hansaton, Advanced Bionics og AudioNova.

Sonova tilbyder sine kunder et af de mest omfattende produktporteføljer i branchen – fra høreapparater over cochlear-implantater til trådløse kommunikationsløsninger. Gruppen, der blev grundlagt i 1947, opererer i dag i mere end 100 lande i hele verden og har mere end 14.000 dedikerede medarbejdere.

Socialt ansvar – et fokusområde for Sonova-gruppen

Sonova grundlagde nonprofitorganisationen Hear the World Foundation i 2006. Organisationen har til formål at skabe en verden, hvor alle mennesker får en chance for at få en god hørelse.

Sonova er en af verdens førende producenter af høreapparater og mener derfor, at virksomheden har et socialt ansvar for at hjælpe folk, der har behov for det, især børn med hørenedsættelse, samt at bidrage til at forebygge hørenedsættelse.

Find et hørecenter nær dig