Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Forside
Online-høretest

Prøv vores online høretest - det er nemt og hurtigt

Med nedenstående gratis online-høretest kan du teste din hørelse på få minutter. Bemærk venligst, at denne høretest ikke erstatter en professionel høretest foretaget af en audiologist. Men den kan give dig et billede af din hørelse samt give en indikation på, om der er tegn på høretab.

Online høretest: Test din hørelse på blot 3 minutter

Med nedenstående gratis online høretest kan du teste din hørelse på få minutter. Bemærk venligst, at denne høretest ikke erstatter en professionel høreprøve i et hørecenter.
Men testen giver dig et billede af din hørelse og kan i givet fald påvise de første tegn på et muligt høretab.

Start Online Høretest
Online høretesten er helt enkel – følg instrukserne trin for trin. Testen skal helst gennemføres i rolige omgivelser. Det eneste, du behøver, er et par hovedtelefoner.
 
Hvis du gerne vil have en professionel høreprøve hos en audiologist, kan du finde nærmeste hørecenter ved at trykke på Find hørecenter nedenfor.
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.