Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

De splinternye Marvel høreapparater er beviset på Phonaks bestræbelse på at forbedre brugernes hørelse uden begrænsninger. I over 70 år har Phonak stræbt efter at skabe høreapparater, der forbedre folks liv. Med de nye Phonak-produkter har Phonak rykket grænserne for høreteknologi og skabt løsninger, som giver fremragende lydkvalitet, er nemmere og bruge og giver velvære.

Phonak AudéoTM Marvel er resultat af flere års omfattende forskning og udvikling, som er samlet i ét fantastisk stykke teknologi. Phonak har fokuseret på, hvad du ønsker og forventer af et førsteklasses høreapparat – en klar og detaljeret lydoplevelse.
Ved hjælp af denne filosofi og moderne teknologi har Phonak udviklet et multifunktionelt høreapparat, der giver dig en ”kærlighed ved første lyd” oplevelse.

Phonak AudéoTM Marvel
  • Klar, fyldig lyd
  • Tilslutning til smartphones(IOS og Android), TV m.m.
  • Genopladelige modeller
ImageAltA
Download vores brochure
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.