Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvor finder jeg priser på høreapparater? Kan jeg få offentligt tilskud på høreapparater? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.

Det rette høreapparat til den bedste pris

Hos AudioNova Hørecenter får du høreapparater, der kan løse ethvert behov. Vi finder de bedste høreapparater til dig, der passer til dit høretab og dine individuelle behov.

Vidste du, at du som kunde i et privat hørecenter også kan få offentligt tilskud? Det betyder, at du hos AudioNova kan få høreapparater fra kr. 0,- i egenbetaling, når det offentlige tilskud er trukket fra. Du skal dog have foretaget en høreprøve, der viser at du har et høretab for at blive tilskudsberettiget. Læs mere om vores forskellige priser på høreapparater her.

Bag-øret-høreapparat
Bag-øret-apparater (BTE)
Den klassiske type høreapparat, som sidder bag øret, er god til svære høretab.
I-øret-høreapparater
I-øret høreapparater (ITE)
I-øret-apparater er særligt egnede til brugere med et mildt til svært høretab.
Højtaler i øregangen høreapparat
Højttaler i øregangen (RIC)
RIC-høreapparater er diskrete høreapparater, der egner sig til milde til svære høretab.
Komplet i øregangen høreapparat
Komplet i øregangen (IIC)
IIC er specialfremstillede høreapparater, der anbefales til personer med et let til moderat høretab.

Priser på høreapparater og typer

Hos Audionova tilbyder vi høreapparater i 6 forskellige kategorier. Du kan også finde høreapparater med bluetooth hos os. Klik her for at læse mere om, hvilke kategorier af høreapparater, der vil give dig den bedst mulige hørelse og komfort i forskellige lyttesituationer fra din dagligdag.

Valget af høreapparater bør træffes både ud fra graden af hørenedsættelse, men i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, din økonomi, ønsker til teknologi, lydopfattelse og den betydning, du tillægger bestemte lyttesituationer. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Uanset, hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid prøve høreapparaterne derhjemme uden forpligtelser eller forudbetaling.

Vi fører følgende mærker hos AudioNova: Phonak og AudioNova.

Phonak
AudioNova
Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure