Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Alle høreapparater virker på samme måde: De registrerer omgivelseslydene, konverterer lydsignalerne til elektriske impulser, og sender dem videre til øret i moduleret form. Der er imidlertid stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun, hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Hvilket høreapparat er det bedste til dig og dine behov? Få et overblik her.

Det rette høreapparat

Hos AudioNova Hørecenter får du høreapparater, der kan løse ethvert behov. Vi finder de rette høreapparater til dig, der passer til dit høretab og dine individuelle behov. Med hørecentre i hele Danmark er der altid et AudioNova Hørecenter i nærheden af dig.

Bag-øret-høreapparat
Bag-øret-apparater (BTE)
Den klassiske type høreapparat, som sidder bag øret, er god til svære høretab.
I-øret-høreapparater
I-øret høreapparater (ITE)
I-øret-apparater er særligt egnede til brugere med et mildt til svært høretab.
Højtaler i øregangen høreapparat
Højttaler i øregangen (RIC)
RIC-høreapparater er diskrete høreapparater, der egner sig til milde til svære høretab.
Komplet i øregangen høreapparat
Komplet i øregangen (IIC)
IIC er specialfremstillede høreapparater, der anbefales til personer med et let til moderat høretab.

Produkter og priser

Hos Audionova tilbyder vi høreapparater i 7 forskellige kategorier. Herunder kan du se, hvilke kategorier af høreapparater, der vil give dig den bedst mulige hørelse og komfort i forskellige lyttesituationer fra din dagligdag.

Valget af høreapparater bør træffes både ud fra graden af høretab, men i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, din økonomi, ønsker til teknologi, lydopfattelse og den betydning, du tillægger bestemte lyttesituationer. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Uanset, hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid prøve produkterne hjemme uden forpligtelser eller forudbetaling.

Vi fører følgende mærker hos AudioNova: Phonak, Unitron og NovaSense.

Phonak
Unitron
NovaSense
Download vores brochure
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.