Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!

Oplev det aktuelle udbud fra vores høreapparatproducenter

Valget af høreapparater bør træffes både udfra graden af høretab, men i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, din økonomi, ønsker til teknologi, lydopfattelse og den betydning du tillægger bestemte lyttesituationer. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Uanset hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid prøve produkterne hjemme uden forpligtelser eller forudbetaling.

Uanset hvilke behov og krav du måtte have: Hos os får du en god hørelse fra alle producenter, til enhver høreprofil og til enhver livssituation. Og om du nu foretrækker i-øret-høreapparater eller bag-øret-høreapparater, så har vi den passende model til dig. Kom ind i din lokale specialforretning og se det moderne sortiment fra alle de velrenommerede producenter, og udnyt fordelene ved gratis rådgivning hos vores kompetente audiologister.

Phonak høreapparater

AudioNova præsenterer en helt ny serie af høreapparater under navnet Phonak AudéoTM Marvel. Med Marvel høreapparater får du en exceptionel lydkvalitet, mulighed for at vælge genopladelige høreapparater og sidst, men ikke mindst, muligheden for at streame lyd i topkvalitet fra din telefon, tv m.m.

Selectic høreapparater

Selectic, som ligeledes er et mærke tilhørende Sonova-koncernen, står for hørelse i sin reneste form. Takket være de eksklusive premium-høreapparater kan du nyde lyd i absolut særklasse – uanset hvilken situation du befinder dig i. Kombinationen af et stilfuldt hus og den nyeste teknologi opfylder det højeste kvalitetsstandarder. På den måde er du sikret lydkvalitet i en klasse for sig. Det gør hørelse til en udsøgt fornøjelse.
Selectic er et mærke, der udmærker sig ved sine teknisk innovative høreapparater. Med Selectic opnår du krystalklar lyd og lækker komfort. Målet med Selectic er, at tilbyde de bedste høreapparater med den bedste lydkvalite.

Unitron høreapparater

Unitron høreapparater er en komplet række af produkter, der imødekommer dine individuelle behov - til en attraktiv pris. I næsten et halvt århundrede har Unitron udviklet innovative høreløsninger inspireret af udfordringerne i det virkelige liv. Siden 1964 har den canadiske høreapparat-producent Unitron arbejdet med de mest avancerede høreapparater for at kombinere naturlig hørelse og taleforståelighed i en kompromisløs løsning. Virksomheden hører til Sonova-koncernen og overbeviser med den nyeste teknologi og høj kvalitet – til en fair pris.

NovaSense høreapparater

NovaSense laver moderne og brugervenlige kvalitets-høreapparater med gennemprøvet teknologi til den laveste startpris.
Apparater fra NovaSense forbedrer ikke kun din hørelse, men genskaber også de sociale relationer til andre mennesker. De tider, hvor du undgik samværet med familie, venner og andre medmennesker, er endegyldigt forbi. Du kommer igen til at have det sjovt med kommunikation, opfatte samtaler langt mere tydeligt, og nyde hvert et øjeblik i fulde drag.
NovaSense står for gennemprøvet teknologi, og gør kommunikation i enkle lyttesituationer behagelig. NovaSense er vores billigste høreapparater, og her kan du få høreapparater, som er fuldt dækket af det offentlige tilskud.

Audiologister

Vores audiologister kan hjælpe dig med at vælge det perfekte høreapparat, som lever fuldt op til dine personlige behov og ønsker. Besøg dit nærmeste hørecenter, eller bestil tid nu for at få en gratis høreprøve.
Her finder du flere oplysninger om innovative nyheder inden for høreapparat-teknologi.
Phonak
Selectic
Unitron
NovaSense
Find hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.