Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!

Høreapparater til ethvert behov

Valget af høreapparater bør træffes både ud fra graden af høretab og i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, din økonomi, dine ønsker ønsker til teknologi, lydopfattelse og den betydning, du tillægger bestemte lyttesituationer. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Uanset, hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid prøve produkterne hjemme uden forpligtelser eller forudbetaling.

Uanset, hvilke behov og krav du måtte have: Hos os får du en god hørelse fra alle producenter, til enhver høreprofil og til enhver livssituation. Og om du nu foretrækker i-øret-høreapparater eller bag-øret-høreapparater, så har vi den passende model til dig. Kom ind i dit lokale hørecenter, og se det moderne sortiment fra alle de velrenommerede producenter, og udnyt fordelene ved gratis rådgivning hos vores kompetente audiologister.
Kvinde er på shopping

Phonak høreapparater

Phonak er et brand under den schweiziske høreapparatsproducent Sonova, som er i spidsen inden for højteknologiske apparater med den bedste lyd og en række nye, smarte muligheder.


AudioNova kan nu præsentere en helt ny serie af høreapparater fra Phonak under navnet Phonak Audéo Lumity. Med Lumity får du uovertruffen lydkvalitet, genopladelige høreapparater og forbedret taleforståelse, muligheden for at streame lyd i topkvalitet fra telefon, tv med mere.

Læs mere om Phonak Lumity her

det nyeste høreapparat i phonak familien

AudioNova høreapparater

AudioNova høreapparater er en komplet række af produkter, der imødekommer dine individuelle behov til en attraktiv pris. 

Med AudioNova får du kvalitet og den nyeste teknologi til en overkommelig pris. AudioNovas høreapparater giver dig den nødvendige og ønskede mulighed for at deltage i livet - og få alle detaljerne med.

Læs mere om AudioNova høreapparater her

AudioNova høreapparat

Audiologister

Vores audiologister kan hjælpe dig med at vælge det perfekte høreapparat, som lever fuldt op til dine personlige behov og ønsker. Besøg dit nærmeste hørecenter, eller bestil tid nu for at få en gratis høreprøve.
Her finder du flere oplysninger om innovative nyheder inden for høreapparat-teknologi.
Din vej til høreapparater
Find et hørecenter nær dig