Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!

Høreapparater til ethvert behov

Valget af høreapparater bør træffes både ud fra graden af høretab og i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, din økonomi, dine ønsker til teknologi, din lydopfattelse og den betydning, du tillægger bestemte lyttesituationer. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. 
Uanset, hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid prøve produkterne hjemme uden forpligtelser eller forudbetaling.

venner moedes til hygge og socialt samvær

God hørelse fra alle producenter

Uanset hvilke behov og krav du måtte have, får du hos os en god hørelse fra alle vores producenter, til enhver høreprofil og til enhver livssituation. Og hvad enten du foretrækker i-øret-høreapparater eller bag-øret-høreapparater, har vi en passende model til dig. Kom ind i dit lokale hørecenter, og se det brede sortiment fra vores velrenommerede producenter, og benyt dig af fordelene ved gratis rådgivning hos vores kompetente audiologister.

kvinde har konsultation hos audiologisten

Høreapparatsmærker hos AudioNova

Phonak høreapparater

Phonak er en verdenskendt, schweizisk høreapparatsproducent, som erPhonak logo i sort med kendetegnet grøn grafik banebrydende inden for højteknologiske høreapparater.
De stræber efter at  give brugeren den mest naturlige lyd samt en lang række af de nyeste, smarte muligheder, der forbedrer lytteoplevelsen og i sidste ende øger brugerens livskvalitet. Det er det, Phonak har stået for siden sin grundlæggelse i 1947 - altså i mere end 70 år.

Phonak er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, hvor der sættes en ære i at forbedre livet for kunderne. Med høreapparater fra Phonak får kunderne en markant forbedret taleforståelse og bedre mulighed for at kunne deltage i sociale sammenhænge. Phonak arbejder tæt sammen med høreapparatspecialister og internationale universiteter for at udvikle avancerede og innovative høreapparatsteknologier. Målet er altid at forbedre hørelsen hos brugerne - selv i komplekse høresituationer. 

Mange Phonak-produkter er udstyret med såkaldt multimikrofonteknologi, som optimerer den retningsbestemte hørelse. Denne teknologi gør det muligt for brugeren at skelne, om støjkilden befinder sig til højre eller venstre. En anden innovativ funktion er SoundRecover. Den er særligt velegnet til personer med et udtalt høretab ved høje lydfrekvenser. Med SoundRecover konverteres høje lydfrekvenser til lyde med en lavere frekvens og bliver dermed hørbare igen.

Siden 2010 har Phonak-høreapparater indeholdt en meget avanceret processor til behandling af akustiske signaler, hvor mere end 200 behandlingstrin pr. sekund passerer gennem processoren. På grund af den høje computerkraft udføres digitale processer i realtid - der er derved ingen tidsforsinkelse, når apparaterne gengiver lyden til brugeren.

Phonak Audéo Lumity™
Phonak Audéo Fit
Phonak Audéo Life
Phonak Audéo Paradise

AudioNova høreapparater

AudioNova høreapparater rykker grænserne for innovative høreapparater ved AudioNova Danmark logo med grøn grafikat give dig den bedst mulige lydkvalitet.
Den banebrydende teknologi i høreapparaterne fra AudioNova sikrer, at brugerne får en  unik lytteoplevelse i en personlig høreløsning. 

Fordele med AudioNova høreapparater:

  • Genopladelige - AudioNova DX-høreapparater og AudioNova B-høreapparater fås i to modeller: batteridrevne og genopladelige.
  • Skab forbindelsen - Nogle modeller er udstyret med Bluetooth-teknologi, så du kan skabe forbindelse med iOS- og Android-smartphones, tv og andre digitale enheder.
  • Diskret og stilfuldt - Tilpas din personlige livsstil ved at vælge et af de høreapparater, der har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award for fremragende design.
  • Eksklusivitet - AudioNova-høreapparater tilbydes udelukkende i Sonova Audiological Care-netværket.
  • Fair pris - AudioNova høreapparater er det bedste valg til at opfylde dine individuelle behov til en fair pris.


Kontakt dit lokale hørecenter for at finde dine nye høreapparater.

AudioNova B5
AudioNova B7
AudioNova B9
Find et hørecenter nær dig