Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!

Høreapparater til ethvert behov

Valget af høreapparater bør træffes både ud fra graden af høretab og i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, din økonomi, dine ønsker ønsker til teknologi, lydopfattelse og den betydning, du tillægger bestemte lyttesituationer. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Uanset, hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid prøve produkterne hjemme uden forpligtelser eller forudbetaling.

Uanset, hvilke behov og krav du måtte have: Hos os får du en god hørelse fra alle producenter, til enhver høreprofil og til enhver livssituation. Og om du nu foretrækker i-øret-høreapparater eller bag-øret-høreapparater, så har vi den passende model til dig. Kom ind i dit lokale hørecenter, og se det moderne sortiment fra alle de velrenommerede producenter, og udnyt fordelene ved gratis rådgivning hos vores kompetente audiologister.
Kvinde står op af et træ

Phonak høreapparater

Phonak er et brand under den schweiziske høreapparatsproducent Sonova, som er i spidsen inden for højteknologiske apparater med den bedste lyd og en række nye, smarte muligheder.


AudioNova kan nu præsentere en helt ny serie af høreapparater fra Phonak under navnet Phonak AudéoTM Marvel. Med Marvel høreapparater får du en exceptionel lydkvalitet, mulighed for at vælge genopladelige høreapparater og sidst, men ikke mindst, muligheden for at streame lyd i topkvalitet fra telefon, tv med mere.

Læs mere om Phonak her.

ImageAltA

Unitron høreapparater

Unitron høreapparater er en komplet række af produkter, der imødekommer dine individuelle behov til en attraktiv pris. I næsten et halvt århundrede har Unitron udviklet innovative høreløsninger inspireret af udfordringerne i det virkelige liv.

Siden 1964 har den canadiske høreapparatsproducent Unitron arbejdet med de mest avancerede høreapparater for at kombinere naturlig hørelse og taleforståelighed i en kompromisløs løsning. Virksomheden hører til Sonova-koncernen og overbeviser med den nyeste teknologi og høj kvalitet – til en fair pris.

Læs mere om Unitron her.

ImageAltA

NovaSense høreapparater

NovaSense laver moderne og brugervenlige kvalitetshøreapparater med gennemprøvet teknologi til den laveste startpris.


Apparater fra NovaSense forbedrer ikke kun din hørelse, men genskaber også de sociale relationer til andre mennesker. De tider, hvor du undgik samværet med familie, venner og andre medmennesker, er endegyldigt forbi. Du kommer igen til at have det sjovt med kommunikation, opfatte samtaler langt mere tydeligt og nyde hvert et øjeblik i fulde drag.


NovaSense står for gennemprøvet teknologi, og gør kommunikation i enkle lyttesituationer behagelig. NovaSense er vores billigste høreapparater, og her kan du få høreapparater, som er fuldt dækket af det offentlige tilskud.

Læs mere om NovaSense her.

ImageAltA

Audiologister

Vores audiologister kan hjælpe dig med at vælge det perfekte høreapparat, som lever fuldt op til dine personlige behov og ønsker. Besøg dit nærmeste hørecenter, eller bestil tid nu for at få en gratis høreprøve.
Her finder du flere oplysninger om innovative nyheder inden for høreapparat-teknologi.
Typer af høreapparater
Hvad koster høreapparater?
Din vej til høreapparater
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.