Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

Tryghedspakken

Tryghedspakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Tryghedspakken sikrer, at du kan passe bedst muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år. Tryghedspakken inkluderer også reparation eller erstatning samt rabatordninger.

Høreapparater af højeste kvalitet
Ved køb af høreapparater fra kategori 2, 3, 4 eller 5 er AudioNovas tryghedspakke altid en del af høreapparatsprisen. Vælger du høreapparater fra kategori 1 kan du tilkøbe tryghedspakken for 1.900 kr. 

TryghedsAftale i samarbejde med Tryg Forsikring

I samarbejde med Tryg forsikring har vi skabt en TryghedsAftale, som sikrer dig, hvis uheldet er ude, og du for eksempel mister dine høreapparater. TryghedsAftalen giver dig desuden udvidet garanti og en række fordele, hvis dine høreapparater skal repareres eller erstattes.

TryghedsAftalen erhverver du sammen med dine høreapparater, og med den er du i 4 år sikret mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade. Desuden omfatter aftalen ekstra garanti, service og rabatordninger.

Med TryghedsAftalen tilbydes du endvidere erstatningsapparater i tilfælde af tab, tyveri eller totalskade. Forsikring tilbydes i samarbejde med Tryg.

Dine krav til god hørelse kan ændre sig med årene, og derfor kan du med en TryghedsAftale altid booke en tid til et kontrolbesøg, hvor dine høreapparater bliver rengjort og justeret, hvis det er nødvendigt.

Du har altid adgang til professionel service i alle AudioNova Hørecentre i Danmark.

Fordele ved TryghedsAftalen

Garanti
Du får to års ekstra garanti, således at du i alt har fire års garanti på dine høreapparater.

Service
Mulighed for kontrolbesøg - du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid.
På et kontrolbesøg kan du forvente
- Rengøring og kontrol af dine høreapparater
- Justering af høreapparaternes indstillinger, hvis det er nødvendigt
- Høretest, hvis det er nødvendigt

Reparation eller erstatning
TryghedsAftalen har en 4-årig løbetid fra købsdato og sikrer dig i tilfælde af tab, tyveri og totalskade - i hele verden. Skulle uheldet være ude, får du, mod en begrænset selvrisiko, erstattet dine høreapparater med nye, tilsvarende høreapparater. Reserveapparater kan lånes, så du ikke skal undvære høreapparater under eventuel reparation eller erstatning. Skal dine høreapparater blot repareres, er der ingen selvrisiko.

Rabatordninger
- 25% rabat på renseprodukter
- 10% rabat på høretekniske hjælpemidler og tilbehør

TryghedsAftale priser
- Kr. 800,- ved køb af ét høreapparat
- Kr. 1.300 ved køb af to høreapparater

Få mere information i dit AudioNova Hørecenter

Forsikringen tilbydes i samarbejde med Tryg. 
Læs Trygs Forsikringsbetingelser og Forsikringsvilkår for forsikringen.

TryghedsAftalen er en del af vores Tryghedspakke, der ud over TryghedsAftalen indeholder en Dryboks til en værdi af kr. 1.900,- til dine høreapparater. 

Bemærk: Hvis du har tegnet en TryghedsAftale før den 1. april 2021, er det andre vilkår, der gælder. Læs mere her.

Find et hørecenter nær dig
Tilskud til høreapparater
Find et hørecenter nær dig