Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
kundeservice hos audionova kundeservice hos audionova
 
 

AudioNova Kundeservice

Mand står og ser på sin kone, der holder en kop i håndenHos AudioNova har vi fokus på en høj grad af tilgængelighed, hvilket betyder, at du som regel  kan komme i kontakt med os, selvom vores hørecentre er lukkede.

Vores kundeservice står nemlig klar til at hjælpe dig via telefon, email og chat i hverdagene fra kl. 8:00 -18:00 samt lørdag kl 9:00-16:00 og søndag kl 10:00-16:00
Vores kundeservice har en bred viden og hjælper efter bedste evne, lige meget om du har spørgsmål eller gerne vil booke en aftale.

Vores kundeservice kan guide dig til at skifte batterier eller hjælpe med at bestille batterier. Hvis lyden i høreapparaterne ikke er optimal, hjælper de dig med at vurdere, om et filter skal skiftes, om høreapparaterne skal til reparation eller om du skal bookes ind til en justering, hvor lyden indstilles efter dine nye behov. Hvis du har en besked til din audiologist, sørger vores kundeservice også for at give beskeden videre til audiologisten.

Vores kundeservice kan også hjælpe dig med at flytte din aftale, hvis noget er kommet i vejen, eller tage imod en aflysning, hvis du på grund af sygdom eller andet er forhindret i at møde op til din aftale.
En ung kvinde sidder og besvarer telefoner i en kundeservice afdeling
Hvis du har set eller modtaget en reklame fra os, og er interesseret i en aftale, er det også vores kundeservice, som tager imod dit opkald. Her får du hjælp til at finde det nærmeste hørecenter, og vores kundeservicemedarbejder sørger for at booke en aftale til dig på det tidspunkt, som passer dig bedst.

Hvis du har reageret på en online annonce og for eksempel meldt dig til at teste høreapparater, så er det også vores kundeservice, som ringer dig op for at booke en aftale i et hørecenter nær dig.

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 7060 6800, skrive på audionova.kundeservice@audionova.dk, eller skrive i chatten her på hjemmesiden.
 
Mobilt Hørecenter
Vores hørecentre
Priser på høreapparater
Find et hørecenter nær dig