Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Forside
Din vej til høreapparater

Din vej til høreapparater

At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.

Trin 1: Gratis høretest

Du kan altid få foretaget en uforpligtende og gratis høretest af vores erfarne hørespecialister. Høretesten tager kun cirka 30 minutter, og efter høretesten ved du præcist, hvordan det står til med din hørelse. Hos os er der ingen venteliste, og der er altid et hørecenter nær dig! Det er en fordel at bestille tid i forvejen.
Mand får foretaget en høretest

Trin 2: Øre-næse-halslæge

AudioNova Hørecenter har egne ørelæger tilknyttet, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også vælge at benytte din egen ørelæge. Ørelægen stiller en medicinsk diagnose og udskriver en henvisning, så du kan ansøge om offentligt tilskud til høreapparater. Vi hjælper dig gennem hele forløbet - også med ansøgning om offentligt tilskud. Har du høreapparater i forvejen, er det ikke nødvendigt med en fornyet henvisning.
Mand hos øre-næse-halslæge

Trin 3: Dit valg af høreapparater

At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Vi er omhyggelige og grundige i vores vejledning, da dine høreapparater skal være en naturlig del af din hverdag de næste mange år. Men retten til at træffe det helt rigtige valg af høreapparater, er alene din. Kun på den måde bliver du tilfreds. Og først når du er tilfreds, er vi tilfredse. Læs mere om forskellige typer høreapparater her.
Høreapparat i hånd

Trin 4: Gratis prøveperiode

Du har mulighed for at prøve høreapparaterne gratis og uforpligtende i 14 dage. I prøveperioden kan du tage hjem og leve din hverdag med høreapparaterne på. Afprøv dem i så mange hverdagssituationer som muligt, så du virkelig kan mærke, om høreapparaterne hjælper dig. Er det første gang, vil du opleve mange nye lyde, og der kan være meget at skulle vænne sig til. Vi tilbyder dig fuld returret og garanterer på den måde 100 procent tilfredshed.

Trin 5: Nye høreapparater og fri service

Vi optimerer og tilpasser høreapparaterne sammen med dig, indtil du er fuldstændig tilfreds. Først når du er helt tilfreds, afregnes høreapparaterne. Vi er der også efter, du har købt dine høreapparater. Du kan altid henvende dig til dit nærmeste AudioNova Hørecenter, hvis du har behov for yderligere opfølgning eller instruktion. Vi tilbyder gratis service i hele 4 år.
Nye høreapparater

Hos AudioNova er du i gode hænder

Som Danmarks største kæde af private hørecentre kan vi rådgive på et højt fagligt niveau og sørge for, at du får en god oplevelse med dine nye høreapparater. Vi hjælper dig igennem hele processen, da vi ved det tager tid at vænne sig til nye høreapparater. Hos os er der ingen forpligtelser, før du er klar.

Du kan læse mere om, hvordan rejsen til høreapparater hos AudioNova er i brochuren her
Øre med høreapparat
Tryghedspakken
Hvad er et høretab?
Månedlige betalinger
Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure
Find et hørecenter nær dig