Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

AudioNova Hørecenter drives af Sonova Audiological Care Denmark ApS, som er en del af den internationale koncern Sonova med hovedsæde i Schweiz. Vi arbejder med salg af høreapparater i vores hørecentre over hele landet, hvor vi vejleder og servicerer kunder, som ønsker at få eller allerede har høreapparater. Læs mere om ledige stillinger, og hvordan du søger dem her.

Vil du være en del af team AudioNova?

AudioNova er i konstant udvikling og søger derfor hele tiden dygtige Audiologister.

Ønsker du at søge en ledig stilling hos AudioNova, eller kunne du tænke dig at komme i betragtning som elev? Så glæder vi os til at høre fra dig på job@audionova.dk.

Vi kan desværre ikke modtage ansøgninger direkte i vores klinikker, da dette er i uoverensstemmelse med vores interne datasikkerhedspolitik.

Hear the World

Ledige stillinger

AudioNova annoncerer løbende ledige stillinger her på siden, på LinkedIn og gennem Jobindex, så hold øje med vores digitale platforme.

Ledige stillinger lige nu:

Vi modtager også gerne din uopfordrede ansøgning, såfremt du har én af følgende uddannelser: Audiologiassistent, Bachelor/Cand.mag. i Audiologi, Bachelor/Cand.mag. i Audiologopædi.

Vi har desværre ikke mulighed for at behandle uopfordrede ansøgninger fra andre faggrupper end de ovenfor nævnte.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Sonova Audiological Care Denmark

AudioNova blev i 2016 en del af den internationale koncern Sonova, som har hovedsæde i Schweiz. Kæden drives derfor i dag af Sonova Audiological Care Denmark med hovedkontor i Charlottenlund nær København.

I Danmark er vi omkring 160 medarbejdere fordelt på hørecentre over hele landet og forskellige supportfunktioner på hovedkontoret - blandt andet marketing, HR, finans og IT.

Ønsker du at vide mere om AudioNova og Sonova Audiological Care Denmark ApS som virksomhed, så klik her.