Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Hos AudioNova har vi hørecentre i hele landet. Over halvdelen af vores hørecentre er store klinikker, som har flere medarbejdere. Resten af hørecentrene er mindre klinikker, hvor vi deler et lejemål med en anden butik for eksempel en optiker, et helsehus, en fysioterapeut, et apotek eller lignende.

Et af vores mere en 80 hørecentre

I de mindre klinikker er der en enkelt audiologist, og klinikken har åben nogle dage om ugen. Audiologisten har kompetencer til at hjælpe dig med alt i forhold til dine høreapparater, og det er vigtigt, at du booker en aftale i forvejen, så du undgår at gå forgæves, hvis audiologisten er optaget af en anden kunde.

I de større hørecentre møder du både en sekretær og en til flere audiologister. Sekretæren kan udføre en mindre høreprøve, også kaldet en screening, samt hjælpe dig, hvis du har udfordringer med høreapparaterne. Du behøver ikke bestille tid for at få hjælp af sekretæren.
Vores audiologister følger dig gennem hele processen, fra du får foretaget en udvidet høretest til beslutningen om høreapparater er truffet. Audiologisterne er yderst kompetente inden for hørelse, høretab og høreapparater, og de kan hjælpe og rådgive dig, i forhold til hvad der er den rigtige løsning for dig.
Proces beskrivelse af dit besøg i en AudioNova klinikHvis du vælger at få høreapparater for første gang hos AudioNova, sørger vi for, at du bliver tilset af en ørelæge, hvilket er påkrævet for at få regionalt tilskud. AudioNova samarbejder nemlig med 4 ørelæger, som besøger vores hørecentre med jævne mellemrum. Hos AudioNova får du også gratis service og justering af høreapparaterne i alle vores hørecentre i 4 år efter køb. Hvis du har valgt høreapparater med egenbetaling, er vores Tryghedspakke, som indeholder en DryBox/charger og en Tryghedsaftale, også inkluderet. Med Tryghedsaftalen er dine høreapparater sikret i 4 år, hvis de skal repareres eller erstattes.
Når du har købt høreapparater hos AudioNova, kan du også komme forbi et af vores hørecentre og gratis afhente domes og slanger, når de skal skiftes. Såfremt det er nemmere for dig at få produkterne tilsendt, kan du også vælge at bestille domes, slanger og andet tilbehør via vores webshop mod betaling.
Kvinde hvisker mand i øret
Vores hørecentre har generelt åbent i hverdagene kl 8:30-16:00, men der kan være lokale forhold som gør, at tiderne er anderledes, så husk at du altid kan tjekke åbningstiderne for dit lokale AudioNova Hørecenter via linket her.

I vores AudioNova Hørecentre tilbyder vi også åben service flere gange om ugen. I forbindelse med åben service kan du som kunde komme ind fra gaden uden tidsbestilling og få hjælp af din audiologist. Konceptet er ”først til mølle”, så du kommer til efter tur, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at alle som er mødt op får den hjælp, de har brug for. Tjek de lokale tider for åben service lige her.

Vores sekretærer og audiologister glæder sig til at tage godt imod dig i vores hørecentre og hjælpe dig til en bedre hørelse.
Find et hørecenter nær dig