Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Det er nemt og ligetil at være kunde hos AudioNova

Mød audionova både online, i vores klinikker og via vores mobile hørecenter
AudioNova er den største private udbyder af høreapparater i Danmark, og vi er eksperter i at afhjælpe høretab. Uanset hvordan du foretrækker det, kan du nemt komme i kontakt med os.

Book tid til en gratis og uforpligtende høretest fra den 22. - 25. april. Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig.

Besøg vores hørecentre
Vi tilbyder god hørelse til alle i vores hørecentre over hele landet. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest, når det passer dig.

Vi kommer også hjem til dig
Har du ikke mulighed for at møde op i et af vores hørecentre, kommer vi gerne hjem til dig med vores mobile hørecenter – gratis og uforpligtende.

Få hjælp online
På audionova.dk og i myAudioNova app kan du nemt selv booke tider til høretest og aftryk til høreværn. I appen kan du desuden enten selv justere dine høreapparater eller få hjælp via fjernsupport - Online Care, hvor din audiologist er med dig på et videoopkald. Du kan også tage en online hørest lige her.

Altid til tjeneste
Vores kundeservice er til rådighed på telefonen alle ugens 7 dage og besvarer dit opkald inden for få minutter. Med andre ord er du hos AudioNova sikret en tryg og professionel service – uanset hvor og hvornår, du har brug for hjælp til din hørelse.
Vores hørecentre
AudioNova Mobilt hørecenter
Find et hørecenter nær dig