Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor har vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Derfor sikrer vi dig høj kvalitet og omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag.

Du har frit valg

Hos AudioNova kan du få høreapparater uden egenbetaling. Det er din sikkerhed for, at det ikke behøver at koste dig penge at få høreapparater. Det offentlige tilskud dækker nemlig prisen på AudioNovas standardhøreapparater.

Ønsker du mere teknisk avancerede høreapparater, har AudioNova et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov.

Og du får mulighed for at prøve høreapparaterne hjemme i vante omgivelser – gratis og helt uforpligtende. Start med at bestille tid til en gratis høretest hos en af vores erfarne audiologister i dit lokale AudioNova hørecenter.
 

Det handler om tryghed

AudioNova hjælper dig med alt i hele forløbet – lige fra ansøgning om offentligt tilskud til en snak med dig og dine pårørende om dine nye høreapparater. Vi er der også efter, du har anskaffet dine høreapparater. Du kan altid henvende dig til et af vores hørecentre, hvis du har behov for hjælp.

Læs mere om de mange fordele ved AudioNova her nedenfor.
Ingen ventetid
Vores mange hørecentre giver os mulighed for at tilpasse vores kapacitet, så der ikke opstår ventetid. På den måde kan du være sikker på, at vi altid kan finde en tid, der passer dig.
Online Care
Med Online Care kan du nu nemt og enkelt få justeret dine høreapparater uden at møde fysisk op i et hørecenter. Du kan få justeret dine apparater hjemme i vante omgivelser, i sommerhuset, på arbejdet, eller hvorend du finder det nemt og bekvemt.

Læs mere om Online Care
Høreapparater fra 0 kroner efter regionalt tilskud
Hos AudioNova har vi priser for enhver og høreapparater, der både passer til dit behov og budget. AudioNova er en del af en stor europæisk sammenslutning af hørecentre. Det giver os mulighed for at indkøbe høreapparater til lave priser direkte fra producenten. Derfor kan vi altid tilbyde dig markedets laveste priser fra 0 kr. i egenbetaling.
Gratis prøveperiode
Det kræver tid at vænne sig til nye høreapparater, så derfor kan du hos AudioNova prøve høreapparater uden nogen forpligtelser eller forudbetalinger. Du får mulighed for at afprøve, hvad høreapparater betyder for dig i dine vante omgivelser.
Højtuddannet personale
Hos AudioNova konsulteres du af højtuddannede audiologister. For at kunne rådgive dig professionelt om brugen af høreapparater, er alle vores audiologister godkendt af alle nødvendige instanser. Godkendelsen fornyes hvert år af DELTA, som sundhedsstyrelsen har udvalgt til opgaven.
4 års service

Når du anskaffer dine høreapparater gennem AudioNova, kan du i de næste 4 år uden beregning komme til justeringer og efterkontrol i vores hørecentre.

Ørelægeservice

Hos AudioNova har vi eksterne ørelæger tilknyttet. De besøger vores klinikker og hjælper med at kontrollere, at dine ører er parate til behandling med høreapparater. På den måde behøver du ikke vente på, at din lokale ørelæge får tid. Kom bare ned til AudioNova, så hjælper vi dig med at bestille en tid hos en af vores tilknyttede ørelæger.

Altid nær dig
Med hørecentre fordelt over hele landet, er vi tæt på de fleste. Det gør det nemmere for dig som kunde hos AudioNova – vi er tæt på både ved den indledende kontakt, men også i det efterfølgende forløb, hvor du kan få brug for råd og vejledning om brugen af høreapparater.
Kvalitets høreapparater
Din hørelse fortjener det bedste. Hos AudioNova forhandler vi kun høreapparater fra førende producenter. Så kan vi være sikre på, at høreapparaterne er fremstillet på baggrund af den seneste forskning og udvikling. Det er også din garanti for, at dine nye høreapparater altid indeholder den nyeste teknologi. AudioNova er en del af Sonova, som er en international koncern, der er førende indenfor innovative høreløsninger.

Læs mere om Sonova
Vores personale
Din vej til høreapparater
Find et hørecenter nær dig