Få en gratis høretest hos dit lokale AudioNova Hørecenter

Hos AudioNova Hørecenter vi vil vi gerne være med til at sætte fokus på, hvor vigtigt det er for os mennesker og vores omgivelser, at vi kan høre, og er du over 18 år, vil vi gerne tilbyde dig til en gratis høretest. AudioNova er landets største kæde af private hørecentre, og med mere end 110 hørecentre i Danmark er vi altid nær dig.

Viser din høretest at du vil have gavn af høreapparater, får du mulighed for at få høreapparater med hjem på prøve i 14 dage, så du kan prøve apparaterne i hverdagssituationer, og så du sammen med audiologisten kan finde frem til lige netop dét høreapparat, som passer bedst til dig. Hos AudioNova har vi nemlig et stort udvalgt af høreapparater, herunder høreapparater fra 0,- kroner efter regionalt tilskud.

Bestil tid til en gratis høretest med det samme

Har du på fornemmelsen, at det kniber med hørelsen, eller kender du en, som muligvis kunne få gavn af en høretest, så kan du bestille tid til en gratis høretest i dit lokale AudioNova Hørecenter. Tryk her og book en tid online eller ring: 70 60 60 56 – vi svarer også telefonen i weekenden.
 

World Hearing Day 2019

Søndag den 3. marts er det World Hearing Day 2019 - på dansk kalder vi det International Høredag 2019. Det er WHO/Verdenssundhedsorganisationen, som denne dag sætter fokus på høretab i hele verden. Formålet er at oplyse folk om høretab og opfordre til at få testet hørelsen.