Det er efterhånden blevet en tradition, at Fodklinikken v/Nina Bagge i Jyllinge holder Sundhedsdag, og fredag den 23. august bliver succesen gentaget.

Fra 12.00-15.00 kan du komme ned og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest hos Sandra fra AudioNova, som også er klar til at svare på dine spørgsmål om nedsat hørelse og høreapparater. Hos Nina fra Fodklinikken kan du få en status på dine fødder samt vejledning i pleje, og hos klinisk diætist Susanne Kvindebjerg kan du få en snak om kost og kostvejledning.

På dagen vil der ligeledes være goodiebags til de første besøgende, mulighed for at deltage i konkurrencer, og så serverer vi selvfølgelig lidt godt til ganen.

Vi glæder os til at se dig i Fodklinikken v/Nina Bagge, Osvej 17, 4040 Jyllinge den 23. august fra 12.00-15.00.

Sandra, Nina og Susanne

Hvornår har du sidst fået tjekket din hørelse?

Mormor og barnebrn strikker
Omkring 800.000 mennesker i Danmark har et høretab – måske er du en af dem? Det er vigtigt at få undersøgt hørelsen med jævne mellemrum, så du kan nå at reagere tidligt. Hos AudioNova tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse.

Viser det sig, at du kan få gavn af at bruge høreapparater, står vi klar med råd og vejledning, så vi sammen kan finde de apparater, der passer bedst til dit høretab og dine behov. Vidste du desuden, at du som kunde i et privat hørecenter som AudioNova kan få offentligt tilskud? Det betyder, at du kan få høreapparater fra 0 kr. og opefter. Det kalder vi priser for enhver.