Nye, flotte lokaler og udvidede åbningstider

Hos AudioNova er vi glade for at vejlede og hjælpe borgere med nedsat hørelse i Hjørring og omegn. Og det er os en glæde at fortælle, at vi flytter til nye lokaler på Østergade 43

Samtidig udvider vi vores åbningstider, så vi fremover har åbent mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 og fredag kl. 8.30-15.30.

Vær med til åbningen af dit lokale AudioNova Hørecenter i Hjørring

AudioNova Hørecenter Hjørring

Kom og vær med til indvielsen af det nye AudioNova Hørecenter i Hjørring fredag den 6. maj kl. 10-14, hvor vi svarer på spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, tilbehør til høreapparater mm.

Vores nye hørecenter er stort og lækkert, og vi ser frem til at tage imod endnu flere i vores nye hørecenter.

Vi lover god stemning og byder alle dagens gæster på kaffe, kage og en goodiebag med bl.a. en værdicheck på 400kr. Derudover har du også mulighed for at deltage i konkurrencen om en gavekurv til en værdi af 500kr.

Du behøver ikke ringe i forvejen, du kommer bare, og du er naturligvis velkommen til at tage en ven med.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Lisbeth, Kristina og Angezah

Få en gratis og uforpligtende høretest

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Og skulle det vise sig, at du kan have glæde af høreapparater, står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den høreløsning, der passer bedst til dine behov.

Du kan bestille tid til en gratis høretest hos AudioNova i Hjørring.

Bestil tid til en gratis høretest.

Hvordan står det til med din hørelse?


Det er med hørelsen som med synet. Den bliver gradvist dårligere med alderen. Når det begynder at knibe med synet går vi til øjenlæge eller optiker og køber et par gode briller. Helt nemt og effektivt.

Sådan kan det også være med hørelsen. Hos AudioNova Hørecenter sikrer vi god hørelse til alle, og vi anbefaler, at du jævnligt får foretaget en høretest, når du er over 55 år gammel – præcis som du sikkert også får tjekket synet jævnligt.
 
Mand får foretaget en gratis høretest