Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Der findes et stort udvalg af forskellige typer af høreværn, der er skræddersyet til enhver situation og ethvert behov, og som sikrer, at din hørelse er beskyttet mod høje lydstyrker og de dermed forbundne helbredsmæssige konsekvenser.

Hvilke typer af høreværn findes der?

Hvis du er udsat for støjende omgivelser, hvis lyde gør dig nervøs, eller hvis du har svært ved at koncentrere dig, er det formentlig hensigtsmæssigt med høreværn. Takket være forskellige filtre og dæmpingsværdier fås der også egnede høreværn til mange forskellige fritidsaktiviteter. Uanset om du er ude at bade, kører motorcykel, er handyman derhjemme eller er på festival. Et høreværn fungerer optimalt, når det er skræddersyet til lige præcis dine ører. Så er du både beskyttet mod støj, og det er behageligt at have på.
 

I AudioNova Hørecenter fører vi et bredt udvalg af de bedste høreværn. Vi tilbyder både formstøbte høreværn og de mere klassiske ørepropper. Og til alle vores høreværn medfølger 2 års garanti.

Brug for høreværn

De vigtigste typer af høreværn:
  • Musik: Musikere, DJs, lydfolk, på diskotek/cafe, til koncert og fester
  • Motorcykel: Motorcyklister, chauffører i åbne biler, tilskuere til motocross
  • Sovepropper: Til folk der ønsker ro og afslapning
 
  • Svømning: Til børn og voksne i forbindelse med svømning
  • Industri: Rejsende med fly/tog/bus, flykabinepersonale, industriarbejdere
  • Jagt: Til jægere
Høreværn – beskyt din hørelse
Er jeg i fare for høreskade
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.