Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Der findes et stort udvalg af forskellige typer høreværn og ørepropper, der er skræddersyet til enhver situation og ethvert behov, og som sikrer, at din hørelse er beskyttet mod høje lydstyrker og de dermed forbundne helbredsmæssige konsekvenser.

Hvilke typer høreværn findes der?

Hvis du er udsat for støjende omgivelser, hvis lyde gør dig nervøs, eller hvis du har svært ved at koncentrere dig, er det formentlig hensigtsmæssigt med høreværn og ørepropper. Takket være forskellige filtre og dæmpingsværdier findes der egnede høreværn til mange forskellige formål. Uanset om du er ude at bade, på arbejde, kører motorcykel, er på festival eller handyman derhjemme. Et høreværn fungerer optimalt, når det er skræddersyet til lige præcis dine ører. Så er du både beskyttet mod støj, og det er behageligt at have på.

Hos AudioNova fører vi et bredt udvalg af de bedste høreværn. Vi tilbyder både formstøbte høreværn og de mere klassiske, universelle ørepropper. Og til alle vores formstøbte høreværn medfølger 2 års garanti. Læs mere om de forskellige typer høreværn, og hvad de koster, ved at klikke herunder. Bemærk, at de oplyste priser er for høreværn i AudioNovas kernesortiment.
Høreværn til køretøjer
Køretøjer
Høreværn til arbejde og fritid
Arbejde og fritid
Sovepropper
Sovepropper
Svømmepropper
Svømmepropper
Ørepropper til flyrejser
Flyrejser
Ørepropper til jagt og skydning
Jagt og skydning
Ørepropper til koncentration og fokus
Koncentration og fokus

Hvordan får jeg lavet høreværn?

Du kan beskytte din hørelse med forskellige typer høreværn. Enten universelle, ikke-formstøbte ørepropper, hvor du får en udmærket, hurtig og billig løsning, eller formstøbte ørepropper som passer til din øregang, hvilket giver en perfekt pasform.

Aftrykket bliver taget af hørespecialisten, og det tager kun omkring 15 minutter. Bemærk, at der er omkring 3-4 ugers levering på formstøbte høreværn.

Vær opmærksom på, at der ikke kan tages aftryk, hvis der er for meget ørevoks i øregangen. Det kan derfor være en god idé at få tjekket ørerne hos egen læge, inden du skal have taget aftryk, så eventuelle vokspropper bliver fjernet.

Start med at bestille tid til at få taget aftryk til ørepropper i dit nærmeste AudioNova hørecenter ved at klikke herunder og udfylde formularen
Sådan beskytter du din hørelse
Er jeg i fare for høreskade?
Find et hørecenter nær dig