Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Der findes et stort udvalg af forskellige typer af høreværn og ørepropper, der er skræddersyet til enhver situation og ethvert behov, og som sikrer, at din hørelse er beskyttet mod høje lydstyrker og de dermed forbundne helbredsmæssige konsekvenser.

Hvilke typer af høreværn findes der?

Hvis du er udsat for støjende omgivelser, hvis lyde gør dig nervøs, eller hvis du har svært ved at koncentrere dig, er det formentlig hensigtsmæssigt med høreværn og ørepropper. Takket være forskellige filtre og dæmpingsværdier fås der også egnede høreværn til mange forskellige fritidsaktiviteter. Uanset om du er ude at bade, kører motorcykel, er handyman derhjemme eller er på festival. Et høreværn fungerer optimalt, når det er skræddersyet til lige præcis dine ører. Så er du både beskyttet mod støj, og det er behageligt at have på.
 

I AudioNova Hørecenter fører vi et bredt udvalg af de bedste høreværn. Vi tilbyder både formstøbte høreværn og de mere klassiske ørepropper. Og til alle vores høreværn medfølger 2 års garanti.

Hvad koster høreværn?

Du kan beskytte din hørelse med forskellige typer høreværn. Enten universelle ørepropper, hvor du får en udmærket, hurtig og billig løsning, eller høreværn, som er formstøbt efter din øregang, hvilket giver en perfekt pasform. Aftrykket bliver taget af hørespecialisten, og det tager kun 10 minutter. Bemærk, at der er omkring 4-5 ugers levering på formstøbte høreværn. Individuelle aftryk koster kr. 175,- for et øre eller kr. 250,- for begge.

Læs mere om de forskellige typer høreværn, og hvad de koster, herunder. Bemærk, at de oplyste priser er for høreværn i AudioNovas kernesortiment.
Musikhøreværn
Formstøbte høreværn til musik og koncerter yder optimal beskyttelse mod støj og kan fås med udskiftelige filtre.

Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Musikhøreværn koster fra kr. 1.000-1.300,- for et sæt.
Motorcykelhøreværn
Høreværn til MC, motocross, kørsel i åben bil og drageflyvning yder optimal beskyttelse mod vindstøj. Fås også i modeller, hvor kommunikation via intercom er muligt. De er også velegnede til industri.

Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Motorcykelhøreværn koster fra kr. 1.000-1.250,- for et sæt.
Industrihøreværn
Der findes to typer industrihøreværn. Den ene slags dæmper al støj, mens den anden giver tilpas dæmpning til, at man kan tale sammen. 

​Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Industrihøreværn koster fra kr. 1.000-1.250,- for et sæt.
Sovepropper
Formstøbte høreværn til brug om natten dæmper både høje og lave frekvenser, men lukker lyden af alarmer igennem. Propperne generer ikke øregangene. 

​Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Sovepropper koster kr. 750,- for et sæt.
Svømmepropper
Formstøbte svømmepropper forhindrer øreinfektioner, kan flyde i vand og har desuden en kraftig farve, så de er nemme at finde. 

​Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Svømmepropper koster kr. 600,- for et sæt.
Jagthøreværn
Formstøbte jagthøreværn forstærker tale og svage lyde og dæmper samtidig kraftige lyde som for eksempel skud.

​Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Jagthøreværn koster fra kr. 4.800-5.200,- for et sæt.
Universelle ørepropper
Universelle ørepropper er en billig løsning, som giver dig en udmærket og hurtig beskyttelse. De fås til blandt andet svømning, musik, motorcykel og som sovepropper. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser.

​Høreværnene er ørepropper, der sidder inde i ørerne.

Priserne på universelle ørepropper ligger fra kr. 99-129,- for et sæt.

Har du brug for høreværn?

Beskyt din hørelse med høreværn og ørepropper
Er jeg i fare for høreskade?
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.