Sammen med resten af verden og Verdenssundhedsorganisationen WHO sætter AudioNova fokus på vigtigheden af god hørelse. Hørelsen har stor betydning for vores velvære og sociale liv, og det kan påvirke vores livskvalitet markant, hvis det kniber med hørelsen. Et høretab sker typisk gradvist over årene, og derfor er det ikke altid, man bemærker, hvor stor en påvirkning det har på dagligdagen og omgivelserne.
World Hearing Day
Det er estimeret, at 5% af verdens befolkning - omkring 466 millioner mennesker og herunder 34 millioner børn - har et invaliderende høretab. 80% af de 466 millioner mennesker lever i lav- og middelklasselande, hvor de har begrænset adgang til audiologisk pleje. Disse tal er estimeret til at stige de kommende år og vurderes at nå 900 millioner mennesker i år 2050, hvilket svarer til, at en ud af 10 vil have et høretab.

AudioNova er en del af Sonova Group, som har grundlagt nonprofit-organisationen Hear the World Foundation. Organisationen arbejder med visionen om en verden, hvor alle har mulighed for at få god hørelse. Siden 2006 har organisationen været dedikeret til at forbedre livskvaliteten for mennesker, og især børn, verden over, der lider af høretab. Læs mere om Hear the World Foundation og deres arbejde rundt om i verden her.

Lad ikke høretab begrænse dig

Har du en følelse af, at din hørelse er nedsat, er du altid velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende høretest i et af AudioNovas mere end 110 hørecentre. Du finder dit nærmeste hørecenter her. Viser høretesten, at du kunne have gavn af høreapparater, står vores kompetente audiologister klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får den løsning, der passer bedst til dig.