Torsdag d. 17. marts 2022 åbner vi dørene til Aarhus’ første og eneste oplevelsesunivers inden for hørelse. Og du er hermed inviteret til åbningsreception fra 10 til 18, hvor du kan deltage i en konkurrence og vinde flotte præmier.

Hovedpræmien er et par af vores nyeste høreapparater til en værdi af 23.990 kr. Vi trækker lod på dagen, og de heldige vindere får direkte besked.

Du kan læse mere her

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

En helt ny høreoplevelse ...

Oplev en verden af lyd og de fantastiske oplevelser, som god hørelse giver i AudioNova World of Hearing.

Vi er meget mere end et hørecenter. Vi er et oplevelsesunivers, skabt til dig. 
  
Hos AudioNova ved vi, at god hørelse giver øget livskvalitet, uanset alder. Derfor har vi skabt World of Hearing – et oplevelsesunivers, hvor du på egen hånd eller sammen med en af vores erfarne specialister kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring.

Book tid allerede i dag
 

Hvad tilbyder vi hos World of Hearing?

Med vores høreløsninger skal du ikke anstrenge dig for at høre, vi har nemlig høreløsninger, som er egnet til enhver situation - lige fra stille, rolige og vante situationer i hjemmet til situationer med meget larm, hvor du har brug for at høre én enkelt person tale. Vi giver dig den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design. Herudover har vi tinitusrådgivning, tilbehør til høreapparater og kan hjælpe dig med et par høreværn, der kan hjælpe dig og din hørelse.

Læs mere om, hvad World of Hearing tilbyder
World of hearing logo

Vi ses i World of Hearing. Vi glæder os til at dele vores nye oplevelsesunivers med dig.

Besøg World of Hearing allerede i dag