Åbningsreception

”Den sidste tid har vi forberedt navneskiftet, og nu er vi endelig klar til at slå dørene op og invitere indenfor til en åbningsreception, hvor vi fejrer navneskiftet. Vi håber, at så mange som muligt vil komme forbi til en uforpligtende snak om høretab og høreapparater. Vi byder også på lidt godt til ganen og god stemning”, lover den regionale salgschef Stinne Møller Jensen.
 

Skip ventelisten uden beregning

AudioNova er landsdækkende med mere end 115 hørecentre i hele landet. ”Hørecentres kunder får fortsat den gode service, de er vant til, og tilmed et større udvalg af høreapparater. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at borgerne i Horsens og omegn har let adgang til det lokale AudioNova Hørecenter, så du kan få de høreapparater og den vejledning, du har brug for. Med vores nye lokation i Horsens er det vores håb, at endnu flere vil tage skridtet og komme ind og få foretaget en gratis høretest”, slutter Stinne Møller Jensen.

Praktisk information

Alle inviteres til åbent hus torsdag den 27. juni kl. 10.00-14.00 på Grønlandsvej 1 i Horsens. Pia, Lina, Ann, Jannie og Anne, som arbejder i hørecentret, er klar til at byde velkommen og ser frem til åbningen. Der vil også være goodiebags til de første 20 besøgende.