Vi fejrer åbningen med en forfriskning og goodiebags til alle fremmødte med en værdicheck på 400 kr. i hver goodiebag. Yderligere udloddes der 2 stk. gavekurve til en værdi af 500 kr. For at deltage i konkurrencen skal du blot få foretaget dig en gratis og uforpligtende høretest i AudioNova på Østerbro. 

Vores audiologist og frontpersonalet glæder sig til åbningen, hvor de står klar til at lytte og hjælpe dig gennem hele forløbet fra en høretest til den endelige beslutning om høreapparater.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores nye hørecenter på Østerbrogade 105.

Det er vigtigt at få gjort noget ved hørelsen

Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. Grib derfor chancen for at få en uforpligtende snak om din hørelse hos dit lokale AudioNova Hørecenter på Østerbro. Et høretab sker typisk gradvist over tid, og derfor er det ikke altid, at man selv bemærker, hvor stor en påvirkning det i virkeligheden har på ens dagligdag og ens omgivelser. Hos AudioNova er vi eksperter i at afhjælpe høretab, og med vores personlige vejledning får du den høreløsning, der passer bedst til dig. Vi har et stort udvalg af høreapparater og med apparater fra 0 kr. og opefter, har vi priser for enhver.

Du kan altid bestille tid til en gratis høretest i dit lokale AudioNova Hørecenter her.