Hos AudioNova er vi glade for at vejlede og hjælpe borgere med nedsat hørelse i Dalum og omegn. Og det er os en glæde at fortælle, at vi flytter til nye lokaler på Faaborgvej 18. Vi glæder os til at hjælpe endnu flere i vores nye hørecenter.

Kom og vær med til indvielsen af det nye AudioNova Hørecenter i Dalum den 17. november, hvor vi svarer på spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, tilbehør til høreapparater mm.
Vi lover god stemning og byder alle dagens gæster på lidt at spise og drikke samt mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv til en værdi af 500 kr.

Du behøver ikke ringe i forvejen, du kommer bare, og du er naturligvis velkommen til at tage en ven med.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Berit & Majken
 

Hvordan står det til med din hørelse?

Det er med hørelsen som med synet. Den bliver gradvist dårligere med alderen. Når det begynder at knibe med synet går vi til øjenlæge eller optiker og køber et par gode briller. Helt nemt og effektivt.

Sådan kan det også være med hørelsen. Hos AudioNova Hørecenter sikrer vi god hørelse til alle, og vi anbefaler, at du jævnligt får foretaget en høretest, når du er over 55 år gammel – præcis som du sikkert også får tjekket synet jævnligt.
 
Kvinde får foretaget en gratis høretest
Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Og skulle det vise sig, at du kan have glæde af høreapparater, står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den høreløsning, der passer bedst til dine behov.

Du kan bestille tid til en gratis høretest hos AudioNova i Dalum ved at ringe til os på 88 77 81 18 eller ved at bestille tid online.