Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
Forside
Forside

Job hos AudioNova

I AudioNova (Sonova Retail Denmark ApS) arbejder vi med salg af høreapparater i vores mere end 110 hørecentre. Vi vejleder og servicerer kunder, som ønsker at få eller allerede har høreapparater.

Vi søger hele tiden efter dygtige audiologister. Har du en relevant uddannelse, kan du finde information om, hvordan du ansøger her.

Vi ansætter hvert år audiologiassistentelever. Ansøgninger til elevstillingerne modtages senest hvert år i april. Du kan ansøge her.
 
Bemærk at uopfordrede ansøgninger fra andre faggrupper ikke modtages. Vi annoncerer løbende vores ledige stillinger, og i den forbindelse, ønsker vi at modtage relevante ansøgninger. Se hvilke stillinger vi har ledige nu.
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.