Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
Forside
Forside

Job hos AudioNova

I AudioNova (Sonova Retail Denmark ApS) arbejder vi med salg af høreapparater i vores mere end 115 hørecentre. Vi vejleder og servicerer kunder, som ønsker at få eller allerede har høreapparater.

Vil du være en del af team AudioNova?

AudioNova er i konstant udvikling og søger derfor hele tiden dygtige Audiologister.

Ønsker du at søge en ledig stilling hos AudioNova, eller kunne du tænke dig at komme i betragtning som elev? Så glæder vi os til at høre fra dig på job@audionova.dk.

Vi kan desværre ikke modtage ansøgninger direkte i vores klinikker, da dette er i uoverensstemmelse med vores interne datasikkerhedspolitik.

ImageAltA
AudioNova annoncerer løbende ledige stillinger på LinkedIn og gennem Jobindex. Besøg os gerne på vores digitale platforme.

Vi modtager også gerne din uopfordrede ansøgning, såfremt du har én af følgende uddannelser: Audiologiassistent, Bachelor/Cand.mag. i Audiologi, Bachelor/Cand.mag. i Audiologopædi.

Vi har desværre ikke mulighed for at behandle uopfordrede ansøgninger fra andre faggrupper end de ovenfor nævnte.

Du finder en oversigt over vores nuværende ledige stillinger her.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.