Få en gratis høretest på apoteket i Herning

Kniber det med at høre fjernsynet, og har du svært ved at følge med i samtaler i større selskaber? I så fald kan det være tegn på, at du har mistet noget af din hørelse. Det er ikke kun frustrerende, men det påvirker også din livskvalitet, når du ikke kan høre, hvad mennesker omkring dig siger. Når du skal spørge igen og igen eller gætte, bliver det ubehageligt, og så er det nemmere at trække sig i sociale  sammenhænge. Heldigvis er langt de fleste høretab nemme at ”behandle”, og ny teknik gør det muligt at høre godt i alle situationer.

Grib chancen - få gjort noget ved din hørelse og kig forbi Østergades Apotek, hvor du kan få en gratis og uforpligtende høretest. Daniela og Gotha, som er AudioNovas professionelle personale, vil være på apoteket fra kl. 10.00-12.00. De vil også svare på spørgsmål om høreapparater, bevillinger, tilskud m.m.

Få en gratis høretest på apoteket i Herning

”Mere end 800.000 danskere lider af høretab. Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. Et høretab sker typisk gradvist over årene, og derfor er det ikke altid man bemærker, hvor stor en påvirkning det rent faktisk har på ens dagligdag og pårørende. Det er derfor vigtigt at få testet hørelsen løbende og hvis der konstateres et høretab, at man får hjælp og vejledning til, hvordan man får livskvaliteten tilbage ved hjælp af høreapparater” udtaler Bettina Bloch-Hamre, som er regional salgschef for AudioNova Hørecenter og tidligere audiologist. 

Kan du ikke den 5. april? Så kan altid ringe til AudioNova Hørecenter Herning på tlf.nr.: 88778202 og bestille tid til en gratis høretest. 
 

AudioNova tilbyder

  • Gratis høretest
  • Gratis prøveperiode 
  • Apparater fra 0 kr. i egenbetaling, og fra alle de førende leverandører
  • Personlig vejledning 
  • Åben service en gang om ugen
  • Vejledning til pårørende
Personalet i AudioNova Hørecenter glæder sig til at se en masse glade mennesker på dagen.