Det glæder os at kunne fortælle dig, at vores hørecenter i Vejle flytter til nye lokaler på Paladspassagen 40 i Vejle. Første åbningsdag er onsdag d. 10. april. Vi har fortsat åbent alle hverdage kl. 8.30-15.30, fredag til kl. 15.00.

Det er nemt at komme til vores nye lokation. Busserne holder på Nørretorv kun 2 minutters gang væk. Og der er gode parkeringsmuligheder i området bl.a. i Parkeringshuset Albert med 2 timers gratis parkering.

Åbningen skal naturligvis fejres, og du inviteres derfor til åbningsreception onsdag d. 10. april fra kl. 11-14.
 
Vi byder på kaffe og kage samt en uforpligtende snak om din hørelse. Derudover har du også mulighed for at deltage i konkurrencen om en gavekurv til en værdi af 500 kr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye hørecenter!
 
Susanne, Jens & Mona
AudioNova Hørecenter Vejle

Hvordan står det til med din hørelse?

Det er med hørelsen som med synet. Den bliver gradvist dårligere med alderen. Når det begynder at knibe med synet går vi til øjenlæge eller optiker og køber et par gode briller. Helt nemt og effektivt.

Sådan kan det også være med hørelsen. Hos AudioNova Hørecenter sikrer vi god hørelse til alle, og vi anbefaler, at du jævnligt får foretaget en høretest, når du er over 55 år gammel – præcis som du sikkert også får tjekket synet jævnligt.
 
Høreapparat ligger i hånde på en kvinde
Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Og skulle det vise sig, at du kan have glæde af høreapparater, står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den høreløsning, der passer bedst til dine behov.

Du kan bestille tid til en gratis høretest hos AudioNova i Vejle ved at ringe til os på 88 77 80 15 eller ved at bestille tid online.