Hos AudioNova er vi glade for at vejlede og hjælpe borgere med nedsat hørelse i Holstebro og omegn. Og det er os en glæde at fortælle, at vi flytter fra Nørregade 55, st. tv. til Nørregade 55, st. th. Vores nye lokale er stort og lækkert, og vi ser frem til at tage imod endnu flere i vores nye hørecenter.

Kom og vær med til indvielsen af det nye AudioNova Hørecenter i Holstebro den 18. september kl. 10.00-14.00, hvor vi svarer på spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, tilbehør til høreapparater mm.

Vi lover god stemning og byder alle dagens gæster på lidt at spise og drikke samt mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv til en værdi af 500 kr.

Du behøver ikke at ringe i forvejen, du kommer bare, og du er naturligvis velkommen til at tage et familiemedlem eller en ven med.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Vibeke, Anette og Susanne

Har du mistanke om, at du har nedsat hørelse?

Vidste du, at omkring 10% af den danske befolkning har et høretab? Et ubehandlet høretab kan have stor betydning for ens hverdag og i sidste ende livskvalitet.

Hos AudioNova anbefaler vi, at du får tjekket hørelsen jævnligt, når du er over 50 år – præcis som du får tjekket synet. På den måde kan du nå at reagere tidligt på nedsat hørelse.

Hos AudioNova i Holstebro kan du altid få foretaget en gratis høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Du kan bestille tid ved at ringe til klinikken på 88 77 80 59 eller online ved at følge dette link.