Har du en mistanke om, at det er begyndt at knibe med hørelsen? Eller er du interesseret i at høre mere om synet? Så kom til gratis oplæg om hørelsen og høreapparater og synet, når AudioNova og NytSyn inviterer til en eftermiddag med fokus på netop de to sanser.

Begge oplæg varer omkring 15 minutter, og efter oplæggene byder vi på the, kaffe og lidt til den søde tand. Alle deltagere får også mulighed for at stille oplægsholderne spørgsmål og prøve høreapparater.

Det foregår torsdag den 22. august fra kl. 14.00-16.30 i Stubhuset, Grangårdsvej 11, 9530 Støvring. Du behøver ikke at melde dig til i forvejen, du skal bare dukke op, og du er selvfølgelig velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Tina, Mette og Louise
AudioNova og NytSyn

Hvornår har du sidst fået tjekket din hørelse?

Vidste du, at én ud af 10 danskere har et høretab? Måske er du en af dem. Heldigvis er der en løsning. Hos AudioNova tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Du kan bestille tid til en gratis høretest ved eventet.

Viser det sig efterfølgende, at du kan få gavn af at bruge høreapparater, står vi klar med råd og vejledning, så vi sammen kan finde de apparater, der passer bedst til dit høretab og dine behov. Vidste du desuden, at du som kunde i et privat hørecenter som AudioNova kan få offentligt tilskud? Det betyder, at du kan få høreapparater fra 0 kr. og opefter. Det kalder vi priser for enhver.

Mormor og barnebarn går en tur