På vores stand kan du få en god om snak om din hørelse, høreapparater, tilbehør m.m.

Vi besvarer spørgsmål og vejleder dig, og der vil også være mulighed for at få en gratis og uforpligtende høretest og prøve høreapparater og tilbehør til høreapparater. Vi glæder os meget til at se dig.
 
Ud over at blive klogere på hørelse og høreapparater, kan du også deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv til en værdi af 500 kr. på vores stand
 
Fakta om seniormessen:

  • GRATIS entré
  • 6 spændende foredrag. Hovednavn: Peter Qvortrup Geisling
  • 48 stande med lokale foreninger, klubber m.m., som henvender sig til seniorer
  • Caféområde i hallen, hvor der serveres lækker mad og drikke til gode priser
  • Messen er arrangeret af Seniorrådet i Skanderborg Kommune

Hvornår har du sidst fået tjekket din hørelse?

Mormor og barnebrn strikker
Omkring 800.000 mennesker i Danmark har et høretab – måske er du en af dem? Det er vigtigt at få undersøgt hørelsen med jævne mellemrum, så du kan nå at reagere tidligt. Hos AudioNova tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse.

Viser det sig, at du kan få gavn af at bruge høreapparater, står vi klar med råd og vejledning, så vi sammen kan finde de apparater, der passer bedst til dit høretab og dine behov. Vidste du desuden, at du som kunde i et privat hørecenter som AudioNova kan få offentligt tilskud? Det betyder, at du kan få høreapparater fra 0 kr. og opefter. Det kalder vi priser for enhver.