Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Sonova Audiological Care Denmark ApS driver kæden AudioNova, som har opnået en markedsledende position på det private marked for høreapparater. AudioNova er landsdækkende med hørecentre i hele landet, hvorfra vi udleverer, servicerer og sælger høreapparater og tilbehør.

God hørelse til alle

Grundlæggende tror vi på, at god hørelse til alle giver forøget livskvalitet. Ifølge officielle tal er der i Danmark cirka 800.000 personer med høretab, men langt under halvdelen har taget skridtet og fået gjort noget aktivt ved det. Derfor er en af vores missioner at nedbryde barriererne for at bruge høreapparater, så det bliver lige så naturligt at få tjekket hørelsen, som eksempelvis synet.

I Danmark kan vi frit vælge mellem at få høreapparater i offentlig eller privat regi, og det er vores mål, at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor tilbyder vi mange forskellige høreapparater, som dækker forskellige behov fordelt på forskellige priskategorier. Når du køber høreapparater i et privat hørecenter, får du også tilskud fra det offentlige, som helt eller delvis dækker prisen på høreapparaterne.

Sonova Audiological Care Denmark

I 2016 blev AudioNova en del af Sonova, og kæden drives i dag af Sonova Audiological Care Denmark ApS. Sonova er en international koncern grundlagt i Schweiz i 1947 og er producent af højteknologiske høreløsninger. Med datterselskabet Sonova Audiological Care er Sonova globalt repræsenteret med over 3.000 hørecentre rundt om i verden.

I Danmark er vi omkring 160 ansatte fordelt i hele landet. Hovedkontoret er beliggende i Charlottenlund, hvorfra de forskellige afdelinger - Marketing, HR og Finans - supporterer de mange hørecentre i hele landet. I Charlottenlund ligger også det skandinaviske hovedkontor. Som del af det skandinaviske setup indgår også Sonova Audiological Care Sweden i Sverige med 140 ansatte fordelt på mere end 25 høreklinikker.

Om Sonova

Sonova, med hovedkvarter i Stäfa, Schweiz, er en førende leverandør af innovative høreløsninger. Gruppen opererer gennem sin kerneforretning gennem varemærkerne Phonak, Unitron, Hansaton, Advanced Bionics og AudioNova.

Sonova tilbyder sine kunder et af de mest omfattende produktporteføljer i branchen – fra høreapparater over cochlear-implantater til trådløse kommunikationsløsninger. Gruppen, der blev grundlagt i 1947, opererer i dag i mere end 100 lande i hele verden og har mere end 14.000 dedikerede medarbejdere.

Socialt ansvar – et fokusområde for Sonova-gruppen

Sonova grundlagde nonprofitorganisationen Hear the World Foundation i 2006. Organisationen har til formål at skabe en verden, hvor alle mennesker får en chance for at få en god hørelse.

Sonova er en af verdens førende producenter af høreapparater og mener derfor, at virksomheden har et socialt ansvar for at hjælpe folk, der har behov for det, især børn med hørenedsættelse, samt at bidrage til at forebygge hørenedsættelse.

Sonova skattepolitik

I overensstemmelse med Sonovas globale adfærdskodeks og skatteprincip erklæringer stræber Sonova Group efter at opretholde de højeste standarder for at overholde love, regler, forskrifter samt krav til rapportering og oplysning. Dette gælder også i forbindelse med skatteforhold. Sonova Audiological Care Denmark ApS er medlem af Sonova-koncernen og følger skattestrategi for hele Sonova Group som kan læses gennem linket herunder.

Tax strategy for Sonova Audiological Care

 

Vores Personale

En audiologist hos AudioNova
Vores hørespecialister har som minimum en af følgende audiologiske uddannelser:
  • Audiologiassistent: 2,5-årig erhvervsuddannelse
  • Bachelor/Cand.mag. i Audiologi: 3-5-årig universitetsuddannelse
  • Bachelor/Cand.mag. i Audiologopædi: 3-5-årig universitetsuddannelse

I AudioNova-regi kalder vi dem alle for audiologister.

I de større hørecentre kan vores imødekommende sekretærer hjælpe dig med at booke en ny aftale, udskifte batterier i dine høreapparater, udlevere relevante brochurer, servere en god kop kaffe og svare telefonen, når du ringer.
Sekretærerne kan også foretage en indledende høretest på de kunder, som ikke tidligere har fået konstateret et høretab. Det tager cirka 15 minutter, og hvis høretesten viser et høretab, tilbyder vi en udvidet høreprøve hos en audiologist.

Vores audiologister tager udgangspunkt i dit unikke høretab og vurderer dine specifikke hørebehov, hvorefter de rådgiver og hjælper dig til at finde den bedste høreløsning til netop dig.

Har du ikke tidligere haft høreapparater, skal du tilses af en ørelæge for korrekt lægefaglig vurdering og behandling af dit høretab. Hos AudioNova har vi kompetente ørelæger tilknyttet, som kan tilse dig i vores hørecentre. Læs mere om vores samarbejde med ørelæger her.

Hos AudioNova yder såvel audiologister som sekretærer en professionel kundeservice, og vi er altid parate til at hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent rådgivning om din hørelse.
Fordele ved AudioNova
Offentligt versus privat
Samarbejde med ørelæger
Job hos AudioNova
Find et hørecenter nær dig