Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Forside
Testperson

Vil du teste høreapparater?

Vil du teste de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende? Så bliv testperson hos AudioNova. Vi giver dig mulighed for enten selv at teste høreapparater eller opfordre en i din omgangskreds til at tilmelde sig. Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve de nyeste høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage. Læs mere om forløbet, og tilmeld dig som testperson.

Hos AudioNova vil vi gerne sikre god hørelse til alle. Derfor giver vi dig eller en, du har kær, muligheden for at teste vores nyeste høreapparater gratis og helt uden forpligtelser. 

Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage. Læs mere om forløbet, og tilmeld dig som testperson.
Mand taler med en audiologist

Tilmeld dig som testperson

Tilmeld dig som testperson

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt.

Fordele ved at være testperson
  • Du får foretaget en gratis høreprøve og får gratis rådgivning omkring nedsat hørelse og høreapparater
  • Du tester høreapparater i 14 dage – helt gratis og uforpligtende
  • Du vælger selv, hvilket AudioNova Hørecenter, du vil tilknyttes
  • Du taler med audiologisten om testen og et eventuelt videre forløb
  • Du forpligter dig ikke til noget. Hvis du ikke ønsker høreapparaterne, skal du blot levere dem tilbage. Du er altid velkommen til at tale med audiologisten om at prøve andre apparater, der passer dig bedre.
  • Du kan i testperioden løbende stille spørgsmål og få råd af vores uddannede audiologister.

Bemærk
Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år gamle.

I testperioden beder vi dig desuden om at udfylde et spørgeskema om din oplevelse af høreapparatet. Testen er ikke videnskabelig, men fokuserer alene på brugernes oplevelser. Testen bliver sendt til din e-mailadresse.

Test høreapparater, der passer til dig

Hos AudioNova har vi et bredt sortiment af høreapparater, og vi tilbyder derfor vores kunder præcis de høreapparater, som passer bedst til den enkelte kundes høretab.

Med udgangspunkt i en høretest og en snak om din hverdag og dine behov finder du og vores professionelle personale sammen frem til, hvilke høreapparater du vil få størst glæde af at teste. Som testperson får du de valgte høreapparater gratis med hjem i 14 dage, så du selv kan teste dem i dine vante omgivelser og få en realistisk oplevelse af, hvordan de lyder og føles at have på.

Og har du f.eks. brug for, at dine høreapparater kan kobles til din telefon, hjælper vi dig med det.

Kan jeg få tilskud til høreapparater?

Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, kan du også være berettiget til et offentligt tilskud. Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få.

Mænd der snakker sammen udenfor ved sine cykler, den ene har svært  ved at følge med i samtalen

Hvad er et høretab?

Det at høre er en af vores vigtigste sanser, og en stor del af vores kommunikation sker via hørelsen. Et høretab kommer som regel ikke pludseligt. Høreproblemer kommer snigende over tid, og man bemærker det ikke til at starte med.

Men hvad sker der helt præcist ved et høretab? Hvad er det første tegn på et høretab? Hvordan og hvornår sker et høretab? Og ikke mindst: Hvordan kan det behandles?

Høreapparater

Mange tror, at høreapparater er store og hyler. Sådan er det ikke længere. Nutidens høreapparater har høj lydkvalitet, de er nemme at tage på og betjene, og de er så små, at man næsten ikke ser dem. Mange af de nyeste modeller fås endda som genopladelige høreapparater. Det betyder, at du kan sætte dem til at lade op mens du sover, og så er dine høreapparater klar til brug, når du vågner igen. Med genopladelige høreapparater slipper du desuden for besværet med at bestille nye batterier og for at smide brugte batterier ud.