Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
Forside
Testperson

Vil du teste høreapparater?

Vil du teste de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende? Så bliv testperson hos AudioNova. Vi giver dig mulighed for enten selv at teste høreapparater eller opfordre en i din omgangskreds til at tilmelde sig. Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage. Læs mere om forløbet, og tilmeld dig herunder.

Hos AudioNova vil vi gerne sikre god hørelse til alle. Derfor giver vi dig eller en, du har kær, muligheden for at teste vores nyeste høreapparater gratis og helt uden forpligtelser. 

Mange tror, at høreapparater er store, hyler eller er ubehagelige at have på. Sådan er det heldigvis ikke længere. Takket være den nyeste teknologi er høreapparater i dag nemme at betjene, har flot design og er så små, at man knapt bemærker dem.

Tilmeld dig som testperson nedenfor

Mand taler med en audiologist

Sådan foregår det

Som testperson får du foretaget en gratis høretest, hvor din hørelse bliver undersøgt. Såfremt testen viser et høretab, bliver du vejledt om, hvorvidt høreapparater er det rigtige valg for dig, og hvilke apparater, der passer bedst til dine behov. Du får de valgte høreapparater med hjem i 14 dage, så du selv kan teste dem i dine vante omgivelser og få en realistisk oplevelse af, hvordan de lyder og føles at have på.

Du kan i testperioden løbende stille spørgsmål og få råd af vores veluddannede audiologister. I testperioden beder vi dig desuden om at udfylde et spørgeskema om din oplevelse af høreapparatet. 

Bemærk: Testen er ikke videnskabelig, men fokuserer alene på brugernes oplevelser.

Tilmeld dig som testperson

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt.

Fordele ved testforløbet
  • Du får foretaget en gratis høretest, og dit hørebehov afdækkes
  • Du tester gratis og uforpligtende høreapparater i 2 uger
  • Du taler med en audiologist om testen og et evt. videre forløb

Bemærk
Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år gamle.