Hos AudioNova er vi glade for at vejlede og hjælpe borgere med nedsat hørelse i Fredericia og omegn. Derfor har vi udvidet vores hørecenter, som ligger hos Vasegården Fodterapeut. Lokalet er desuden blevet istandsat, og vi har udvidet vores åbningstider, så vi er klar til at servicere endnu flere mennesker med nedsat hørelse.

Alt dette fejrer vi med en åbningsreception torsdag den 29. august fra 10.00-14.00, hvor vi svarer på spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, tilbehør til høreapparater m.m.

Vi lover god stemning og byder alle dagens gæster på kaffe og lidt sødt samt mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv til en værdi af 500 kr.

Du behøver ikke at ringe i forvejen, du kommer bare, og du er naturligvis velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Jannie & Simone
AudioNova Fredericia

Hvordan står det til med hørelsen?

Har du mistanke om, at du eller en af dine pårørende er begyndt at få nedsat hørelse? Hos AudioNova i Fredericia tilbyder vi altid gratis høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med hørelsen.

De typiske tegn på nedsat hørelse er, at personen kan have svært ved at følge med i samtaler i støjende omgivelser, skruer højt op for TV’et, og måske har svært ved at høre, hvad personen i den anden ende af røret siger.

Du kan bestille tid til en gratis høretest hos AudioNova i Fredericia ved at ringe til os på 88 77 80 65 eller bestille online her.

Claus taler med audiologisten