Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
10 matches
Hos audiologisten
Har du mistanke om, at du lider af et høretab? Så bør du ikke gå for længe med det. Det første skridt til en forbedret livskvalitet er at besøge dit nærmeste hørecenter. Ved hjælp af en høretest kan det konstateres, om der rent faktisk foreligger et høretab – og hvis ja – hvilke muligheder du har for at få behandling.
Hvad er en audiologist?
Hvis du har nedsat hørelse, er det vigtigt, at du lader dig rådgive af en professionel, som du har tillid til. En professionel audiologist hjælper med råd og vejledning, foretager en grundig høreprøve, anbefaler egnede høreapparater og hjælper med at tilpasse apparaterne til dine behov. Her får du nyttige oplysninger om audiologi, du får at vide, hvad der skal ske ved dit første besøg, hvilken hjælp du kan forvente at få, og hvilken faglig baggrund audiologisten har.
Bestil tid
Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Så kan det være en god idé at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvordan det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.
Hvad er et audiogram?
Hvis du gerne vil vide, om din hørelse stadig er intakt, eller om du har et høretab, bør du lade en ekspert teste din hørelse. Denne foretager en høretest og udarbejder et såkaldt audiogram ud fra resultaterne. Dette er en grafik, ud fra hvilken man kan aflæse et menneskes hørelse. Men hvordan ser et audiogram ud? Hvordan udarbejdes det? Og hvordan læser man det? Her finder du svarene på de vigtigste spørgsmål og mange yderligere oplysninger om høretest og audiometri.
Vores personale
I AudioNovas mere end 115 hørecentre bliver du budt velkommen af vores professionelle sekretærer og audiologister, som står klar til at rådgive og hjælpe dig gennem hele processen fra høretest og valg af apparater til tilpasning og service efter køb.
Coronainfo
Hos AudioNova følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger, for at du fortsat kan føle dig tryg, og vi kan passe på hinanden. Har du symptomer på Covid-19, bedes du ringe og aftale en ny tid på 70606800.
Online Care
Med Online Care kan du nu nemt og enkelt få justeret dine høreapparater uden at møde fysisk op i et hørecenter. Du kan få justeret dine apparater hjemme i vante omgivelser, i sommerhuset, på arbejdet, eller hvorend du finder det nemt og bekvemt. Læs mere her på siden eller ring og bestil tid på 70 60 68 80, og prøv hvor nem en justering af dine høreapparater kan være.
Jan fortæller...
Jan Albert Hansen har de sidste mange år haft forskellige høreapparater. Men det er først med det seneste Phonak Paradise høreapparat, at han kan se lyset for enden af tunnelen. Eller rettere høre, hvad folk helt præcist siger. Har du også brug for høreapparater? Hos AudioNova kan du gratis og uforpligtende teste de nyeste høreapparater. Læs mere om at blive testperson, og tilmeld dig her.
Phonak Audéo Life™
AudioNova introducerer nu et helt nyt høreapparat kaldet Phonak Audéo Life™ verdens første vandtætte* og genopladelige høreapparat. Audéo Life kombinerer lydkvaliteten fra Audéo Paradise med en extra solid skald, som giver extra beskyttelse mod vand og sved.
Hvad er en høretest?
God hørelse giver livskvalitet, gør vores kommunikation lettere og styrker relationerne til vores medmennesker. Men det menneskelige øre er et følsomt organ, som ved overbelastning eller blot med alderen, kan miste sin ydeevne. Hvis du har på fornemmelsen, at din hørelse muligvis er påvirket, anbefaler vi, at du gennemfører en høretest – den tager ikke lang tid og giver dig vished.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|