Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
10 matches
Hvad er en audiologist?
Hvis du har nedsat hørelse, er det vigtigt, at du lader dig rådgive af en professionel, som du har tillid til. En professionel audiologist hjælper med råd og vejledning, foretager en grundig høreprøve, anbefaler egnede høreapparater og hjælper med at tilpasse apparaterne til dine behov. Her får du nyttige oplysninger om audiologi, du får at vide, hvad der skal ske ved dit første besøg, hvilken hjælp du kan forvente at få, og hvilken faglig baggrund audiologisten har.
Hos audiologisten
Har du mistanke om, at du lider af et høretab? Så bør du ikke gå for længe med det. Det første skridt til en forbedret livskvalitet er at besøge dit nærmeste hørecenter. Ved hjælp af en høretest kan det konstateres, om der rent faktisk foreligger et høretab – og hvis ja – hvilke muligheder du har for at få behandling.
Vores hørecentre
Hos AudioNova har vi hørecentre i hele landet. Over halvdelen af vores hørecentre er store klinikker, som har flere medarbejdere. Resten af hørecentrene er mindre klinikker, hvor vi deler et lejemål med en anden butik for eksempel en optiker, et helsehus, en fysioterapeut, et apotek eller lignende.
Hvad er et audiogram?
Hvis du gerne vil vide, om din hørelse stadig er intakt, eller om du har et høretab, bør du lade en ekspert teste din hørelse. Denne foretager en høretest og udarbejder et såkaldt audiogram ud fra resultaterne. Dette er en grafik, ud fra hvilken man kan aflæse et menneskes hørelse. Men hvordan ser et audiogram ud? Hvordan udarbejdes det? Og hvordan læser man det? Her finder du svarene på de vigtigste spørgsmål og mange yderligere oplysninger om høretest og audiometri.
Bestil tid
Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Så kan det være en god idé at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvordan det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.
Vores personale
I AudioNovas mere end 80 hørecentre bliver du budt velkommen af vores professionelle sekretærer og audiologister, som står klar til at rådgive og hjælpe dig gennem hele processen fra høretest og valg af apparater til tilpasning og service efter køb.
Coronainfo
Hos AudioNova følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger, for at du fortsat kan føle dig tryg, og vi kan passe på hinanden. Har du symptomer på Covid-19, bedes du ringe og aftale en ny tid på 70606800.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|