Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
Forside
Vores personale

Vores personale

I AudioNovas mere end 115 hørecentre bliver du budt velkommen af vores professionelle sekretærer og audiologister, som står klar til at rådgive og hjælpe dig gennem hele processen fra høretest og valg af apparater til tilpasning og service efter køb.

En audiologist hos AudioNova
Vores hørespecialister har som minimum en af følgende audiologiske uddannelser:
  • Audiologiassistent: 2,5-årig erhvervsuddannelse
  • Bachelor/Cand.mag. i Audiologi: 3-5-årig universitetsuddannelse
  • Bachelor/Cand.mag. i Audiologopædi: 3-5-årig universitetsuddannelse

I AudioNova-regi kalder vi dem alle for audiologister.

I de større hørecentre kan vores imødekommende sekretærer hjælpe dig med at booke en ny aftale, udskifte batterier i dine høreapparater, udlevere relevante brochurer, servere en god kop kaffe og svare telefonen, når du ringer.
Sekretærerne kan også foretage en indledende høretest på de kunder, som ikke tidligere har fået konstateret et høretab. Det tager cirka 15 minutter, og hvis høretesten viser et høretab, tilbyder vi en udvidet høreprøve hos en audiologist.

Vores audiologister tager udgangspunkt i dit unikke høretab og vurderer dine specifikke hørebehov, hvorefter de rådgiver og hjælper dig til at finde den bedste høreløsning til netop dig.

Har du ikke tidligere haft høreapparater, skal du tilses af en ørelæge for korrekt lægefaglig vurdering og behandling af dit høretab. Hos AudioNova har vi kompetente ørelæger tilknyttet, som kan tilse dig i vores hørecentre. Læs mere om vores samarbejde med ørelæger her.

Hos AudioNova yder såvel audiologister som sekretærer en professionel kundeservice, og vi er altid parate til at hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent rådgivning om din hørelse.
Samarbejde med ørelæger
Fordele ved AudioNova
Find et hørecenter nær dig