Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Så kan det være en god idé at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvordan det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.

Tit bemærker man ikke et høretab med det samme, da det ofte sker gradvist. Men jo tidligere et høretab opdages, jo lettere er det at afhjælpe. Derfor anbefaler vi, at man allerede ved de første tegn på et høretab, bestiller tid til en gratis og uforpligtende høretest i et af vores hørecentre. Find dit nærmeste hørecenter her, eller ring på 7060 6800

Er du i tvivl? Test dig selv her

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan det står til med din hørelse, kan du også besvare nedenstående spørgsmål:
  • Er du ofte nødt til at skrue op for fjernsynet, fordi du ikke kan høre lyden?
  • Har du problemer med at følge med i samtaler i større forsamlinger?
  • Synes du, at andre mumler, når de taler – selv om I befinder jer i rolige omgivelser?
  • Har du nogle gange svært ved at høre, hvad personen i den anden ende af røret siger under en telefonsamtale?

Har du svaret ”ja” til et eller flere af spørgsmålene?

Hvis du kunne svare "ja" på et eller flere af ovenstående spørgsmål, så anbefaler vi, at du bestiller tid til en gratis og uforpligtende høretest i dit lokale AudioNova Hørecenter.

Høretesten kan vise, om der er et høretab og det eventuelle omfang. Hvis der konstateres et høretab, kan vores erfarne audiologister hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så du kommer til at høre godt igen.
Hvad er et høretab?
Din vej til høreapparater
Find et hørecenter nær dig