Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Kan det være en god ide at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvorledes det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.

Ofte bemærker man ikke et høretab med det samme, da det ofte sker gradvist. Jo, tidligere et høretab opdages, jo lettere er det at afhjælpe. Derfor anbefaler vi, at man allerede ved de første tegn på et høretab, bestiller tid til en høretest i et af vores hørecentre her eller RING PÅ 70606800.
Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan det står til med din hørelse, kan du også besvare nedenstående spørgsmål:
  • Er du ofte nødt til at skrue op for fjernsynet, fordi du ikke kan høre lyden?
  • Har du problemer med at følge med i samtaler i større forsamlinger?
  • Synes du, at andre mumler, når de taler – selv om I befinder jer i rolige omgivelser?
  • Har du nogle gange svært ved at høre, hvad personen i den anden ende af røret siger - under en telefonsamtale?
Har du svaret ”ja” til et eller flere af spørgsmålene? Så kan det anbefales at bestille tid til en gratis og uforpligtende høretest i et af vores lokale hørecentre her. Høretesten kan vise, om der er et høretab og omfanget af et eventuelle høretab. Hvis der konstateres et høretab, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Så du kommer til at høre godt igen.
 
Find hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.