Få testet din hørelse gratis og uforpligtende, og få et gratis LOOPtjek, når AudioNova og LOOP Fitness i Viborg inviterer til åbent hus den 13. marts 2020 kl. 8.30-12.00 hos LOOP Fitness.

Med en gratis og uforpligtende høretest kan du få klar besked om, hvordan det står til med din hørelse, og få råd og vejledning til, hvordan din hørelse eventuelt kan forbedres. Samtidig kan du få en gratis LOOPtjek, som er en vejning med måling af kroppens fedtprocent, muskelmasse mm. Der er også andre gode tilbud på dagen.
Et par næsten neon grønne træningssko med blå snørebånd og snude, samt hvid sål.
Der er kaffe, te og lidt lækkerier til alle besøgende og god mulighed for at vinde 30 dages gratis træning inkl. en LOOP træningstshirt og en LOOP drikkedunk til en værdi af kr. 397,-. Desuden trækker AudioNova lod om en flot gavekurv til e værdi af kr. 500,- blandt alle, der får foretaget en høretest.

Vi ser frem til at byde en masse mennesker indenfor til en hyggelig formiddag hos LOOP Fitness - også selvom man ikke er medlem i forvejen. Det kræver ingen forudgående tilmelding - du møder bare op, og du er meget velkommen til at tage en ven/veninde eller partner med.

Arrangementet foregår hos LOOP Fitness, Falkevej 19 i Viborg.

Det er vigtigt at få tjekket hørelsen

Høretab kommer som oftest snigende, uden man bemærker det. Nedsat høelse påvirker ikke kun en selv, men også de pårørene. Det kan have stor betydning for ens livskvalitet, når du ikke ka høre, hvad mennesker omkring dig siger, eller når du skal spørge igen og igen eller gætte, hvad der bliver sagt. Konsekvensen er ofte, at man trækker sig i sociale sammenhænge, når det kniber med at høre. Er du over 55 år, er det derfor en god idé at få tjekket hørelsen med jævne mellemrum.

Hos AudioNova kan du altid få foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Du kan finde dit nærmeste hørecenter her og bestille tid allerede i dag.