AudioNova Odense giver alle kunder 30% rabat

En mand bærer høreapparat
Der er sket meget med høreapparater i de år, AudioNova har ligget på Vestergade 83. I dag er alle høreapparater små, digitale og både bedre og billigere.
 
De fleste med et ubehandlet høretab kan opleve at føle sig isoleret fra sin omgangskreds. Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. Det er derfor vigtigt at få testet hørelsen løbende, og hvis der konstateres et høretab, at man får hjælp og vejledning til, hvordan man får livskvaliteten tilbage.
 
Har du konstateret et høretab – kan du nu få 30% rabat på høreapparater
 
Hos AudioNova Odense fejrer vi vores fødselsdag, og derfor forkæler vi alle vores kunder med 30% rabat* på egenbetalingen ved køb af nye høreapparater. På den måde har du nu mulighed for at få et høreapparat, som passer til netop dine behov.
 
Du kan du læse mere om de forskellige typer af høreapparater. Vores dygtige audiologister fra Odense vil hjælpe dig gerne med at vælge den helt rigtige model.
 
Inden du tager beslutningen om, hvilket høreapparat du vil købe, anbefaler vi, at du benytter dig af vores gratis prøveperiode, hvor du hjemme i vante omgivelser kan prøve nogle nye høreapparater i 14 dage – helt gratis og uforpligtende. Audiologisten vil følge din prøveperiode, så vi sammen kan finde det et høreapparat, som passer til dine behov.
 
Du kan altid ringe til os på tlf.nr.: 88778031 og booke en tid, eller booke en tid online her.
 
* Rabatten er på egenbetalingen af høreapparater efter offentligt tilskud. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatordninger og gælder i vores hørecenter i Vestergade i Odense. Rabatten gælder for alle, som kontakter os mellem d. 15. juni og d. 1. august 2018 for at bestille tid.