Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
AudioNova i Gråsten fejrer fødselsdag

AudioNova i Gråsten fejrer fødselsdag

I anledningen af AudioNova fødselsdag i Gråsten tænder vi grillen, griller ringridere og fejrer dagen med en festlig reception den 21. juni kl. 12.00-14.00. Udover grillede ringridere byder vi på goodiebags til de første besøgende, en uforpligtende snak om hørelsen og muligheden for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv m.m.

Åbningsreception

Receptionen finder sted på Bomhusvej 1, her står Karina, Glenn og Trine klar til at tage imod en masse glade mennesker til fejring af fødselsdagen. Udover en uforpligtende snak om hørelsen og god stemning får dagens gæster lækre grillede ringridere, goodiebags og muligheden for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv. 
ImageAltA

Skip ventelisten uden beregning

Personalet i Gråsten er glade for at kunne tilbyde Gråsten og omegnens borgere muligheden for at for at blive klogere på hørelsen. ”Når man har nået en vis alder, får de fleste tjekket syn og blodtryk med jævne mellemrum, men det ser anderledes ud, når det gælder hørelsen. I forbindelse med, at AudioNova Hørecenter i Gråsten har fødselsdag, giver vi derfor alle i Gråsten og omegns borgere muligheden for at få en uforpligtende snak om hørelsen. Således giver vi dig muligheden for at få svar på dine spørgsmål om hørelse, høreapparater, tilskud m.m. i uformelle og hyggelige omgivelser” fortæller den regionale salgschef Stinne Møller Nordby.

Alle inviteres til åbningsreceptionen.
Nye såvel som eksisterende kunder bydes velkommen, og du er naturligvis velkommen til at tage en ven under armen. 
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.