Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
AudioNova åbner endnu et hørecenter på Amager

AudioNova åbner endnu et hørecenter på Amager

AudioNova slår dørene op til endnu et hørecenter på Amagerbrogade. AudioNova har ligget på Amager i flere år, men da vi har svært ved at følge med efterspørgslen i det eksisterende hørecenter, åbner vi et nyt og større hørecenter på Amager. Så fra og med start februar har AudioNova to hørecentre på Amager, og det fejrer vi med en åbningsreception den 5. februar, hvor alle er velkomne til at kigge forbi mellem kl. 12.00-15.00.

Den 4. februar åbner AudioNova endnu et hørecenter på Amager. ”Vi er glade for vores nye hørecenter og glæder os til at byde nye og eksisterende kunder velkommen. Vi bliver tre medarbejdere i hørecentret, Maria, som kommer til at sidde i receptionen, Simone og jeg selv. Simone og jeg er begge to audiologister og det bliver os, som undersøger og vejleder kunderne”, fortæller Sandi, som er audiologist”

”Mange mennesker er ikke opmærksomme på, at de kan vælge mellem en offentlig og en privat høreklinik, når de skal have høreapparater. Men vi oplever, at stadig flere vælger AudioNova som et privat alternativ. Det skyldes bl.a. at ventetiderne i det offentlige i gennemsnit er 55 uger. Og så lægger kunderne vægt på den personlige behandling og på selv at have indflydelse på valget af høreapparater” udtaler Baruch Simon Taboul, som er regionalsalgschef. 

Åbningsreception
Få gjort noget ved din hørelse og kom til åbningsreception den 5. februar fra kl. 12.00-15.00. Der bydes på en forfriskning, du kan få en uforpligtende snak om hørelsen, en gratis høretest og lækre goodiebags. Alle er velkomne. 

Man kan også vælge at bestille tid til en gratis høretest en anden dag. Her foretager audiologisten en grundig analyse af hørelsen, og man får med det samme svar på, hvordan det står til med hørelsen. Bestil tid til en høretest i det nye hørecenter på Amagerbrogade 57, ring:  tlf. 88 77 81 30.
ImageAltA
Find et hørecenter nær dig