Gå til hovedindhold

Ørelæger

Speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme

 

Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger).

Ønsker du at modtage offentligt tilskud til køb af høreapparater hos en godkendt, privat forhandler - kræves det som førstegangsbruger, en forudgående undersøgelse og henvisning fra en speciallæge i øre-,næse- og halssygdomme.

Denne procedure, som er en obligatorisk del af vores forløb, tilbydes alle førstegangsbrugere. Ørelægens undersøgelse foretages for at sikre korrekt diagnostik og behandling og for at udelukke, at høretabet skyldes en eventuel behandlingskrævende lidelse. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet aftales dette med audiologisten i dit lokale AudioNova hørecenter.

Hos AudioNova gør vi meget ud af at adskille den lægefaglige vurdering fra økonomi, hvorfor alle vores speciallægekonsulenter modtager samme honorar uanset udfaldet af en konsultation. Med andre ord har vores speciallægekonsulenter ingen økonomisk incitament for at henvise til høreapparatsbehandling.

Alle AudioNovas tilknyttede speciallægekonsulenter har lang erfaring i øre-, næse-, halssygdomme og har erfaring fra både offentligt og privat regi. Klik her og se hvilke speciallægekonsulenter, du kan møde i vores hørecentre.

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum