Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, kan du også være berettiget til et offentligt tilskud. Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få. Læs mere om de forskellige typer tilskud her.

Tilskud fra det offentlige til alle

Som kunde i et privat hørecenter får du tilskud til dine høreapparater. Per 1. januar 2019 lyder tilskuddet til ét høreapparat på kr. 4.129,- og tilskuddet til to høreapparater på kr. 6.502,-

Tilskud kan opnås, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  • Du skal være over 18 år
  • Du må ikke have modtaget høreapparater helt eller delvist betalt af det offentlige inden for de seneste 4 år
  • Er det første gang, du skal have høreapparater, skal du have en henvisning fra en øre-næse-halslæge

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af "Sygeforsikring Danmark" kan du ligeledes få et tilskud, som udgør 50 procent af egenbetalingen - dog max. kr. 1.500,- per øre i gruppe 1 og 2. For gruppe 5 får du kr. 1.000 per øre.

Helbredstillæg

Hvis du er folkepensionist, kan du have fordele af et eventuelt Helbredstillæg. Du kan søge din kommune om tillægget. Tillægget dækker op til 85 procent af din resterende egenbetaling efter fratræk af offentligt tilskud samt evt. tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Finansiering af egenbetaling

Vi tilbyder finansiering af den eventuelle resterende egenbetaling (minimum kr. 2.000). Finansieringen forudsætter godkendelse.

Din vej til høreapparater
Typer af høreapparater
Hvad koster høreapparater?
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.