Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Ved køb af høreapparater i et privat hørecenter kan du få et offentligt tilskud til dine apparater. Læs nedenfor hvordan.

Tilskud fra det offentlige til alle

Som kunde i et privat hørecenter får du tilskud til dine høreapparater. Pr. 1. januar 2019 lyder tilskuddet til ét høreapparat på kr. 4.129,- og tilskuddet til to høreapparater på kr. 6.502,-

Tilskud kan opnås, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  • Du skal være over 18 år
  • Du må ikke have modtaget høreapparater helt eller delvist betalt af det offentlige indenfor de seneste 4 år
  • Er det første gang, du skal have høreapparater, skal du have en henvisning fra en øre-næse-halslæge

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af "Sygeforsikring Danmark" kan du ligeledes få et tilskud, som udgør 50% af egenbetalingen - dog max. kr. 1.500,- per øre i gruppe 1 og 2. For gruppe 5 får du kr. 1.000 per øre.

Helbredstillæg

Hvis du er folkepensionist kan du have fordele af et eventuelt Helbredstillæg. Du kan søge din kommune om tillægget. Tillægget dækker op til 85% af kundens resterende egenbetaling efter fratræk af offentligt tilskud samt evt. tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Finansiering af egenbetaling

Kan tilbydes på evt. resterende egenbetaling (min. kr. 2.000,-) på alle apparater. Forudsætter godkendelse. 

Grundpakken
TryghedsAftale
Find hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.