Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

Det rigtige høreapparat giver dig ikke kun mulighed for endelig at høre godt igen, men øger også din livskvalitet. Mange er dog nervøse for prisen på høreapparater. Heldigvis går den teknologiske udvikling inden for høreapparater ikke nødvendigvis hånd i hånd med høje udgifter. Læs her, hvad et høreapparat koster.

Hos AudioNova tilbyder vi høreapparater i 5 forskellige kategorier. Herunder kan du se, hvilke kategorier af høreapparater, der vil give dig den bedst mulige hørelse og komfort i forskellige lyttesituationer fra din dagligdag.

I Danmark kan du frit vælge, om du vil have høreapparater gennem det offentlige eller det private. Vælger du at få høreapparater gennem en privat forhandler som AudioNova, har du også mulighed for at få offentligt tilskud. Det betyder, at vi tilbyder høreapparater fra kr. 0,- i egenbetaling, efter det offentlige tilskud er trukket fra - det kalder vi priser for enhver.

Hvis du klikker 'Læs mere' på én af kategorierne, får du en mere uddybende information om, hvordan høreapparaterne i denne kategori dækker dine behov. Nedenfor er laveste pris per høreapparat efter offentligt tilskud inden for hver kategori.

Tryghedspakke

Ved køb af høreapparater fra kategori 2, 3, 4 eller 5 er AudioNovas tryghedspakke altid en del af høreapparatsprisen.

Vælger du høreapparater fra kategori 1 kan du tilkøbe tryghedspakken for 1.900 kr.
 

Tryghedspakken indeholder

DryBox
Tryghedsaftale med udvidet garanti
Udvidet garati
Service 
Reparation eller erstatning
Rabatordningrer 

Træk figuren nedenfor mod højre for at se kategorierne.

 

* Prisen er for ét høreapparat. 

AudioNovas professionelle personale kan rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den model, der er bedst i forhold til lige netop dit hørebehov. 

Hos AudioNova er det altid gratis at få en høretest, en snak med en audiologist, og du får flere fordele, når du køber høreapparater hos AudioNova. Eksempelvis kan du komme til gratis konsultation, når du har behov for at få justeret dine høreapparater, eller hvis du har nogle spørgsmål, som du gerne vil have afklaret. 

Læs mere her om tilskudsmulighederne.

Hvilke faktorer påvirker prisen på høreapparatet?

Det betaler sig at foretage en sammenligning af høreapparater, da spændet mellem basis- og premiummodellerne er stort.

Basismodeller fås eksempelvis til en meget lav pris. De skaber forudsætningerne for god hørelse og sikrer, at man igen kan nyde og sætte pris på samtaler i mindre grupper. Basisapparater har en lang række funktioner og fås stadig til en ret fair pris. Men hvis man ønsker sig et bredere udvalg af komfortable funktioner og for eksempel lægger vægt på hi-fi-lyd, skal man være forberedt på, at prisen stiger.

Til gengæld har premium-høreapparater så også specielle tillægsfunktioner. Typen af høreapparater er også afgørende: Ofte er i-øret-apparater dyrere end bag-øret-apparater. Du kan finde yderligere oplysninger om forskellene mellem bag-øret-høreapparater og i-øret-høreapparater her.

De individuelle priser på høreapparater påvirkes altså af forskellige faktorer. Hertil hører også blandt andet:

  • Teknisk udstyr
  • Funktioner
  • Type
  • Høreapparatets størrelse
I sidste ende er det dog dine individuelle behov og din hørelse, der bestemmer, hvilken type apparat der kan komme på tale. En hørespecialist kan hjælpe dig med at udvælge og prøve de egnede modeller.

Skal man bruge et høreapparat til hvert øre?

Principielt råder vi dig til, såfremt der foreligger en hørenedsættelse på begge ører, også at understøtte dem begge med et høreapparat. Det er nemlig kun to funktionsdygtige ører, der gør hjernen i stand til at behandle de mindste forskelle i klangen, sådan at lyde fra omgivelserne kan indordnes. Derfor bør man anvende et passende høreapparat på begge ører for at genskabe den perfekte hørelse.

Hvor dyrt et høreapparat bliver i sidste ende, er et meget individuelt spørgsmål. Prisen afhænger nemlig også blandt andet af de personlige behov eller det tilskud, som sygeforsikringen måtte yde. Derfor er det ikke muligt at angive en standardpris. Hvis du ønsker yderligere oplysninger samt et ikke-bindende tilbud, kan du bestille tid hos en af vores hørespecialister.
Hvad er et høretab?
Typer af høreapparater
Din vej til høreapparater
Find et hørecenter nær dig