Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Hos Audionova tilbyder vi høreapparater i 7 forskellige kategorier. Herunder kan du se, hvilke kategorier af høreapparater, der vil give dig den bedst mulige hørelse og komfort i forskellige lyttesituationer fra din dagligdag. Hvis du klikker på billedet af én af kategorierne, får du en mere uddybende information om, hvordan høreapparaterne i denne kategori dækker dine behov. Nedenfor er laveste pris per høreapparat efter offentligt tilskud inden for hver kategori.

*Grundpakken består af: en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Læs mere om grundpakken.

AudioNovas professionelle personale kan rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den model, der er bedst i forhold til lige netop dit hørebehov. 

Hos AudioNova er det altid gratis at få en høretest, en snak med en audiologist, og du får flere fordele, når du køber høreapparat hos AudioNova. Eksempelvis kan du komme til gratis konsultation, når du har behov for at få justeret dit høreapparat eller hvis du har nogle spørgsmål, som du gerne vil have afklaret. 

Læs mere her om tilskudsmulighederne.

Find hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.