Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger).

Ønsker du at modtage offentligt tilskud til køb af høreapparater hos en godkendt, privat forhandler, kræves det som førstegangsbruger en forudgående undersøgelse og henvisning fra en speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme.

Denne procedure, som er en obligatorisk del af vores forløb, tilbydes alle førstegangsbrugere. Ørelægens undersøgelse foretages for at sikre korrekt diagnostik og behandling og for at udelukke, at høretabet skyldes en eventuel behandlingskrævende lidelse. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet med en af vores tilknyttede ørelæger, aftales dette med audiologisten i dit lokale AudioNova Hørecenter, som sammen med dig finder en tid til undersøgelsen.

Hos AudioNova gør vi meget ud af at adskille den lægefaglige vurdering fra økonomi, hvorfor alle vores speciallægekonsulenter modtager samme honorar uanset udfaldet af en konsultation. Med andre ord har vores speciallægekonsulenter intet økonomisk incitament for at henvise til høreapparatsbehandling.

Alle AudioNovas tilknyttede speciallægekonsulenter har lang erfaring i øre-, næse-, halssygdomme og har erfaring fra både offentligt og privat regi. Klik her, og se hvilke speciallægekonsulenter, du kan møde i vores hørecentre.
 

Vores personale
Fordele ved AudioNova
Download vores brochure
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.