Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger). Læs her, hvordan du får en tid hos en af ørelægerne.

Ønsker du at modtage offentligt tilskud til køb af høreapparater hos en godkendt, privat forhandler, kræves det som førstegangsbruger en forudgående undersøgelse og henvisning fra en speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme.

Denne procedure, som er en obligatorisk del af vores forløb, tilbyder vi alle førstegangsbrugere. Ørelægens undersøgelse foretages for at sikre korrekt diagnostik og behandling og for at udelukke, at høretabet skyldes en eventuel behandlingskrævende lidelse. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet med en af vores tilknyttede ørelæger, aftales dette med audiologisten i dit lokale AudioNova Hørecenter, som sammen med dig finder en tid til undersøgelsen.

Hos AudioNova gør vi meget ud af at adskille den lægefaglige vurdering fra økonomi, hvorfor alle vores speciallægekonsulenter modtager samme honorar uanset udfaldet af en konsultation. Med andre ord har vores speciallægekonsulenter intet økonomisk incitament for at henvise til høreapparatsbehandling.

Alle AudioNovas tilknyttede speciallægekonsulenter har lang erfaring i øre-, næse-, halssygdomme og har erfaring fra både offentligt og privat regi. Her nedenfor kan du se, hvilke speciallægekonsulenter, du kan møde i vores hørecentre, og deres ydernumre.

Lars Ellebæk, 003WP
Armin Azari Jafari, 09QKN
Kristian Otto Nielsen, 003RR
Søren Kristensen, 00L06
 

Vores personale
Fordele ved AudioNova
Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure