Gå til hovedindhold

Høreværn

Her finder du ofte stillede spørgsmål om høreværn.

Hvilket formål har høreværn?

Om du befinder dig på arbejdspladsen, i trafikken eller har fri, bliver du mødt af larm alle steder i livet. Larm udløser ikke kun stress, nervøsitet og koncentrationsbesvær, men også kortvarige eller endda varige høreskader. Der findes ganske vist moderne teknikker, der løser høreproblemer, dog kan den naturlige høreevne ikke genetableres. Derfor bør du beskytte din hørelse bedst muligt. Hos AudiNova Hørecenter finder du høreværn til enhver situation.

Har jeg brug for høreværn?

Hvis du er udsat for støjende omgivelser, og du har svært ved at koncentrere dig, er det fornuftigt for dig at bruge høreværn. Men der findes også ørepropper til vand og ørepropper, der hjælper med at udligne trykket, når du skal ud at flyve. Vores audiologister rådgiver dig gerne om vores produkter inden for høreværn.

Hvilke slags høreværn findes der?

AudioNova tilbyder individuelle- og standard-høreværn. Det individuelle høreværn fremstilles efter mål, ved at lave et aftryk af din øregang, hvilket sørger for en optimal bærekomfort. F.eks. bliver svømme- og sovepropper fremstillet individuelt. Der findes også individuelt fremstillede høreværn med forskellige filtre for at bevare den naturlige klang, f.eks. til musikere og motorcyklister.

Hvor kan jeg købe høreværn?

Høreværn kan anskaffes i et af vores mange AudioNova hørecentre i Danmark.

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum