Gå til hovedindhold

Batterier til høreapparater

Her finder du ofte stillede spørgsmål om batterier til høreapparater.

Hvad er et batteri til et høreapparat?

Et batteri leverer den nødvendige energi til dit høreapparat, for at det kan fungere. Det handler om det såkaldte zink-luft-knapcellebatteri, som fås i pakker med seks stk. Batterierne kan ikke genoplades.

Hvor mange batterier har jeg brug for til mine høreapparater?

Du har brug for et batteri pr. høreapparat af gangen.

Findes der forskellige batterier til høreapparater?

Batterier til høreapparater findes i forskellige mærker og i forskellige størrelser. BTE høreapparater bruger hovedsageligt batteristørrelse 13 og 312, ITE høreapparater bruger typerne 312 og 10. Batteritypen 675 anvendes i større typer høreapparater, da disse garanterer en højere forstærkningsydelse.

Hvilke batterier skal jeg bruge til mine høreapparater?

For at være på den sikre side, bør du spørge din audiologist hos AudioNova om, hvilket batteri, der passer til dit høreapparat.

Hvor ofte skal jeg skifte batteriet i høreapparaterne?

En tommelfingerregel er, at et batteri som oftest skal skiftes efter 4-6 dage. Dette forudsætter et normalt brug af høreapparatet. Skulle man opleve situationer, hvor tiden er forkortet signifikant kan det skyldes at pakken hvor i batteriet lå er en dårlig pakke. Forsøg derfor først at skifte batteriet til en hel ny 6 stk. pakke og se om det hjælper. Er der efterfølgende fortsat problemer kontakt da dit AudioNova Hørecenter for en mere dybdegående redegørelse.

Hvor kan jeg købe batterier til høreapparaterne?

Batterier til dine høreapparater kan du få udleveret gratis i dit AudioNova Hørecenter.

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum