Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
World of Hearing er AudioNovas nye og interaktive hørecenter - det første af sin slags i Danmark - beliggende lige i hjertet af Lyngby nær København. Her tilbyder vi dig alt det nyeste inden for hørelse og høreløsninger – serveret på en måde, du aldrig har oplevet det før.
I World of Hearing kan du og dine nærmeste med egne øjne og ører opleve de nyeste innovative høreløsninger, og hvad de kan gøre for din hørelse, så du får den bedste livskvalitet. 

Besøg vores Experience Room, som med storskærm og enestående lyd tager dig med i forskellige hverdagssituationer og lader dig og dine nærmeste opleve, hvordan høreapparater kan hjælpe på netop dit høretab.

Har du spørgsmål, står vores veluddannede specialister klar til at besvare dem, men du er også velkommen til selv at gå på opdagelse i en verden af lyd og hørelse ved vores produktvæg eller i vores interaktive produktbord.

Få en rundvisning i AudioNova World of Hearing i videoen her nedenfor
Velkommen til World of Hearing!

Læs mere om, hvad World of Hearing er, her nedenfor.
Hvad er World of Hearing?
Hvad tilbyder vi i World of Hearing?
Besøg World of Hearing