Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
velkommen hos world of hearing velkommen hos world of hearing
 
 

Velkommen hos World of Hearing


AudioNovas interaktive hørecenter. Det er det første af sin slags i Danmark. Her tilbyder vi dig alt det nyeste inden for hørelse og høreløsninger – serveret på en måde, du aldrig har oplevet det før. I World of Hearing kan du opleve en verden af lyd og de fantastiske oplevelser, som god hørelse giver. Læs med her og bliv klogere på World of Hearing – et oplevelsesunivers, skabt til dig.
 

Tag med på en virtuel rundvisning i videoen herunder...

Oplev en verden af lyd og de fantastiske oplevelser, som god hørelse giver i AudioNova World of Hearing.

Vi er meget mere end et hørecenter. Vi er et oplevelsesunivers, skabt til dig. 
  
Hos AudioNova ved vi, at god hørelse giver øget livskvalitet, uanset alder. Derfor har vi skabt World of Hearing – et oplevelsesunivers, hvor du på egen hånd eller sammen med en af vores erfarne specialister kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring.

Book tid allerede i dag
 

Kom i gang med det samme

Kvinde i sennepsgul skjorte kjole, ed et stort smil der danserDet er vigtigt at reagere, hvis du føler, du har problemer med hørelsen. Derfor kan du i World of Hearing komme i gang med det samme – helt uden tidsbestilling.

I vores Self-Screening Room kan du selv teste din hørelse og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord.
 

En oplevelse for dig og dine pårørende

Vi ved, at dine nærmeste er en vigtig del af processen, når du skal have høreapparater, men vi ved også, at det kan være svært at forholde sig til nedsat hørelse.

Vores interaktive Experience Room lader både dig selv og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet.
 

Et fundament af ekspertise og service

Vores mål er at skabe et tillidsforhold bygget på et stærkt fundament af ekspertise og service, så vi sammen finder den høreløsning, der passer bedst til dig.

Vores veluddannede specialister rådgiver og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger for din hørelse, og du får altid høreapparaterne med hjem på prøve, så du kan teste dem i dine vante omgivelser.

Book tid allerede i dag
 

Hvad tilbyder vi i World of Hearing?

Man behøver ikke at gå glip af noget, selvom man har nedsat hørelse, og det er ikke nødvendigt at føle sig isoleret fra omverdenen. I World of Hearing hjælper vi dig med at høre klart og tydeligt. Ud over de nyeste høreapparater tilbyder vi dig også det nyeste og mest nyttige tilbehør. Vi kan også klare høreløsninger til svære høretab, som kræver den nyeste og fineste teknik. 

I World of Hearing kan du udforske din hørelse. Du kan gå på opdagelse i vores oplevelsesunivers alene eller sammen med dine dine pårørende, så I sammen kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring. 

Du har blandt andet mulighed for at prøve vores interaktive Experience Room, som med storskærm og enestående lyd tager dig med i forskellige hverdagssituationer og lader dig og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet. Du kan også teste din hørelse i vores Self-Screening Room  og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord.


World of Hearing er til dig, der ønsker den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design. Kom ind og oplev, hvordan du kan forbedre din livskvalitet. Vores veluddannede specialister står altid klar til at rådgive dig og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger for din hørelse.

Experience Room: En oplevelse for dig og dine pårørende

World of Hearing Experience Room
Vi ved, at dine nærmeste er en vigtig del af processen, når du skal have høreapparater, og vi ved også, at det kan være svært at forholde sig til nedsat hørelse.

Vores interaktive Experience Room lader både dig selv og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet.

Kom forbi World of Hearing Aarhus og oplev præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer. 

Book en tid allerede i dag

Self-Screening Room: Test din hørelse og dyk ned i vores høreløsninger

Det er vigtigt at reagere, hvis du føler, du har problemer med hørelsen. Derfor kan du i World of Hearing komme i gang med det samme – helt uden tidsbestilling.

I vores Self-Screening Room kan du selv teste din hørelse og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord – på helt egen hånd. 

Kom forbi World of Hearing Aarhus og test din egen hørelse. Vores specialister står naturligvis altid klar til at hjælpe dig. 

Book en tid allerede i dag
World of Hearing Self-Screening Room

Vidste du, at vi rådgiver om ...

Løsninger til svære høretab
Har du kraftig til svær hørenedsættelse? Så tilbyder vi den optimale løsning. Phonak Naida er den 5. generation af Phonaks power-høreapparater. Med Phonak Naida får du mulighed for direkte streaming fra alle Bluetooth-enheder, fjernbetjening via app, håndfri telefoni og TV-lyd direkte til høreapparaterne, så du ubesværet kan nyde dit yndlings TV-program, m.m. Disse mange muligheder sikrer, at du kan nyde hverdagens lyde og ikke behøver at anstrenge dig for at høre i din hverdag.
Tinnitus
Tinnitus – eller øresusen – er opfattelsen af lyde uden tilstedeværelsen af en ekstern lydkilde. Tinnitus kan optræde i mange forskellige former. Måske oplever du din tinnitus som en hyletone, en brummen, en pumpende lyd eller lignende. Ud over tinnitus oplever mange også en generel overfølsomhed over for lyd. Tinnitus eller lydoverfølsomhed kan påvirke din livskvalitet markant.

World of Hearing tilbyder tinnitusrådgivning og vejledning til dig, som ønsker hjælp til et bedre liv med tinnitus. Indtil videre findes der ikke en medicinsk behandling, der kan fjerne tinnitus. Heldigvis er det ofte muligt at dæmpe eller lindre tinnituslyden, så den ikke opleves generende. Du vil i stedet fokusere mindre på din tinnitus og mere på alt andet, der fjerner opmærksomheden fra den generende lyd.

Hos World of Hearing arbejder vi ud fra en behandlingsmetode, som tager udgangspunkt i dig, din generelle hørelse, din tinnitus og din livsstil. Høreapparater kan spille en væsentlig rolle i denn rådgivning. Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation hos World of Hearing. 
Tilbehør til høreapparater
Et møde på arbejdet eller i foreningen, et lokale med dårlig akustik, et foredrag eller en hyggestund med familie og gode venner. Selv med høreapparater kan det være en stor udfordring at forstå tale på afstand, i baggrundsstøj, eller når man er flere mennesker samlet. Den banebrydende Roger Select iN-mikrofon kan være løsningen på disse udfordringer. Roger Select iN opfanger de lyde og stemmer, som du ønsker at høre bedre, og sender dem trådløst og direkte til dine høreapparater. Med Roger Select iN lyder tale både klart og tydeligt og baggrundsstøj dæmpes - selv over stor afstand.
Høreværn
Hvad enten du er en ivrig koncertgænger, kører motorcykel eller føler dig generet af en snorkende partner, har vi høreværn, der kan hjælpe dig og din hørelse. Vores ProActiv høreværn findes i en række forskellige varianter til forskellige formål. Høreværnene er så smarte, at de lukker forstyrrende og høje lyde ude, mens du stadig får den gode lydoplevelse og hører de lyde, du ikke vil gå glip af. Du bestemmer selv, hvad der passer dig bedst: Universelle, ikke-formstøbte ørepropper eller høreværn, der er formstøbt til dit øre.

Her finder du World of Hearing

AudioNova World of Hearing
Lyngby Torv 2, 2800 Kgs. Lyngby

Tlf.: 8877 8134
Email: lyngby@audionova.dk

Se åbningstider og flere informationer her
AudioNova World of Hearing
Søndergade 9, 8000 Aarhus

Tlf.: 8877 8134
Email: aarhus@audionova.dk

Se åbningstider og flere informationer her