Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

Oplev en verden af lyd og de fantastiske oplevelser, som god hørelse giver, i AudioNova World of Hearing. I World of Hearing kan du fordybe dig i en verden af lyde og forskellige høreløsninger. Læs mere om, hvad World of Hearing kan tilbyde dig, her.

De nyeste innovative høreløsninger

Vi vil levere de bedste høreløsninger til vores kunder, og vi har konstant fokus på innovation og udvikling af produkter.

Med vores høreløsninger skal du ikke anstrenge dig for at høre, vi har nemlig høreløsninger, som er egnet til enhver situation –  lige fra stille, rolige og vante situationer i hjemmet til situationer med meget larm, hvor du har brug for at høre én enkelt person tale.

Vi giver dig den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design.

Hvad tilbyder vi i World of Hearing?

Man behøver ikke at gå glip af noget, selvom man har nedsat hørelse, og det er ikke nødvendigt at føle sig isoleret fra omverdenen. I World of Hearing hjælper vi dig med at høre klart og tydeligt. Ud over de nyeste høreapparater tilbyder vi dig også det nyeste og mest nyttige tilbehør. Vi kan også klare høreløsninger til svære høretab, som kræver den nyeste og fineste teknik. 

I World of Hearing kan du udforske din hørelse. Du kan gå på opdagelse i vores oplevelsesunivers alene eller sammen med dine dine pårørende, så I sammen kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring. 

Du har blandt andet mulighed for at prøve vores interaktive Experience Room, som med storskærm og enestående lyd tager dig med i forskellige hverdagssituationer og lader dig og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet. Du kan også teste din hørelse i vores Self-Screening Room  og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord.


World of Hearing er til dig, der ønsker den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design. Kom ind og oplev, hvordan du kan forbedre din livskvalitet. Vores veluddannede specialister står altid klar til at rådgive dig og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger for din hørelse.

Experience Room: En oplevelse for dig og dine pårørende

World of Hearing Experience Room
Vi ved, at dine nærmeste er en vigtig del af processen, når du skal have høreapparater, og vi ved også, at det kan være svært at forholde sig til nedsat hørelse.

Vores interaktive Experience Room lader både dig selv og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet.

Kom forbi World of Hearing Aarhus og oplev præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer. Book en tid allerede i dag

Self-Screening Room: Test din hørelse og dyk ned i vores høreløsninger

Det er vigtigt at reagere, hvis du føler, du har problemer med hørelsen. Derfor kan du i World of Hearing komme i gang med det samme – helt uden tidsbestilling.

I vores Self-Screening Room kan du selv teste din hørelse og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord – på helt egen hånd. 

Kom forbi World of Hearing Aarhus og test din egen hørelse. Vores specialister står naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Book en tid allerede i dag
World of Hearing Self-Screening Room

Vidste du, at vi rådgiver om ...

Løsninger til svære høretab
Har du kraftig til svær hørenedsættelse? Så tilbyder vi den optimale løsning. Phonak Naida er den 5. generation af Phonaks power-høreapparater. Med Phonak Naida får du mulighed for direkte streaming fra alle Bluetooth-enheder, fjernbetjening via app, håndfri telefoni og TV-lyd direkte til høreapparaterne, så du ubesværet kan nyde dit yndlings TV-program, m.m. Disse mange muligheder sikrer, at du kan nyde hverdagens lyde og ikke behøver at anstrenge dig for at høre i din hverdag.
Tinnitus
Tinnitus – eller øresusen – er opfattelsen af lyde uden tilstedeværelsen af en ekstern lydkilde. Tinnitus kan optræde i mange forskellige former. Måske oplever du din tinnitus som en hyletone, en brummen, en pumpende lyd eller lignende. Ud over tinnitus oplever mange også en generel overfølsomhed over for lyd. Tinnitus eller lydoverfølsomhed kan påvirke din livskvalitet markant.

World of Hearing tilbyder tinnitusrådgivning og vejledning til dig, som ønsker hjælp til et bedre liv med tinnitus. Indtil videre findes der ikke en medicinsk behandling, der kan fjerne tinnitus. Heldigvis er det ofte muligt at dæmpe eller lindre tinnituslyden, så den ikke opleves generende. Du vil i stedet fokusere mindre på din tinnitus og mere på alt andet, der fjerner opmærksomheden fra den generende lyd.

Hos World of Hearing arbejder vi ud fra en behandlingsmetode, som tager udgangspunkt i dig, din generelle hørelse, din tinnitus og din livsstil. Høreapparater kan spille en væsentlig rolle i denn rådgivning. Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation hos World of Hearing. 
Tilbehør til høreapparater
Et møde på arbejdet eller i foreningen, et lokale med dårlig akustik, et foredrag eller en hyggestund med familie og gode venner. Selv med høreapparater kan det være en stor udfordring at forstå tale på afstand, i baggrundsstøj, eller når man er flere mennesker samlet. Den banebrydende Roger Select iN-mikrofon kan være løsningen på disse udfordringer. Roger Select iN opfanger de lyde og stemmer, som du ønsker at høre bedre, og sender dem trådløst og direkte til dine høreapparater. Med Roger Select iN lyder tale både klart og tydeligt og baggrundsstøj dæmpes - selv over stor afstand.
Høreværn
Hvad enten du er en ivrig koncertgænger, kører motorcykel eller føler dig generet af en snorkende partner, har vi høreværn, der kan hjælpe dig og din hørelse. Vores ProActiv høreværn findes i en række forskellige varianter til forskellige formål. Høreværnene er så smarte, at de lukker forstyrrende og høje lyde ude, mens du stadig får den gode lydoplevelse og hører de lyde, du ikke vil gå glip af. Du bestemmer selv, hvad der passer dig bedst: Universelle, ikke-formstøbte ørepropper eller høreværn, der er formstøbt til dit øre.
World of hearing logo

Vi ses i World of Hearing. Vi glæder os til at dele vores nye oplevelsesunivers med dig. 
 
Velkommen til World of Hearing
Hvad er World of Hearing?
Besøg World of Hearing allerede i dag