Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Man behøver ikke at gå glip af noget, selvom man har nedsat hørelse, og det er ikke nødvendigt at føle sig isoleret fra omverdenen. I World of Hearing hjælper vi dig med at høre klart og tydeligt. Ud over de nyeste høreapparater tilbyder vi dig også det nyeste og mest nyttige tilbehør. Vi kan også klare høreløsninger til svære høretab, som kræver den nyeste og fineste teknik. Læs mere her.

De nyeste innovative høreløsninger

Vi vil levere de bedste høreløsninger til vores kunder. Hos Sonova, som er vores moderselskab, er der konstant fokus på innovation og udvikling af produkter. Med vores høreløsninger skal du ikke anstrenge dig for at høre, vi har nemlig høreløsninger, som er egnet til enhver situation –  lige fra stille, rolige og vante situationer i hjemmet til situationer med meget larm, hvor du har brug for at høre én enkelt person tale. Vi giver dig den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design.
Løsninger til svære høretab
Har du kraftig til svær hørenedsættelse? Så tilbyder vi den optimale løsning. Phonak Naida er den 5. generation af Phonaks power-høreapparater. Med Phonak Naida får du mulighed for direkte streaming fra alle Bluetooth-enheder, fjernbetjening via app, håndfri telefoni og TV-lyd direkte til høreapparaterne, så du ubesværet kan nyde dit yndlings TV-program, m.m. Disse mange muligheder sikrer, at du kan nyde hverdagens lyde og ikke behøver at anstrenge dig for at høre i din hverdag.
Tinnitusrådgivning
Tinnitus – eller øresusen – er opfattelsen af lyde uden tilstedeværelsen af en ekstern lydkilde. Tinnitus kan optræde i mange forskellige former. Måske oplever du din tinnitus som en hyletone, en brummen, en pumpende lyd eller lignende. Ud over tinnitus oplever mange også en generel overfølsomhed over for lyd. Tinnitus eller lydoverfølsomhed kan påvirke din livskvalitet markant. World of Hearing tilbyder tinnitusrådgivning og vejledning til dig, som ønsker hjælp til et bedre liv med tinnitus.
Tilbehør til høreapparater
Et møde på arbejdet eller i foreningen, et lokale med dårlig akustik, et foredrag eller en hyggestund med familie og gode venner. Selv med høreapparater kan det være en stor udfordring at forstå tale på afstand, i baggrundsstøj, eller når man er flere mennesker samlet. Den banebrydende Roger Select iN-mikrofon kan være løsningen på disse udfordringer. Roger Select iN opfanger de lyde og stemmer, som du ønsker at høre bedre, og sender dem trådløst og direkte til dine høreapparater. Med Roger Select iN lyder tale både klart og tydeligt og baggrundsstøj dæmpes - selv over stor afstand.
Høreværn
Hvad enten du er en ivrig koncertgænger, kører motorcykel eller føler dig generet af en snorkende partner, har vi høreværn, der kan hjælpe dig og din hørelse. Vores ProActiv høreværn findes i en række forskellige varianter til forskellige formål. Høreværnene er så smarte, at de lukker forstyrrende og høje lyde ude, mens du stadig får den gode lydoplevelse og hører de lyde, du ikke vil gå glip af. Du bestemmer selv, hvad der passer dig bedst: Universelle, ikke-formstøbte ørepropper eller høreværn, der er formstøbt til dit øre.
Velkommen til World of Hearing
Hvad er World of Hearing?
Besøg AudioNova World of Hearing