Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Oplev en verden af lyd og de fantastiske oplevelser, som god hørelse giver, i AudioNova World of Hearing. I World of Hearing kan du fordybe dig i en verden af lyde og forskellige høreløsninger. Læs mere om, hvad World of Hearing er, her.

Hos AudioNova World of Hearing ved vi, at god hørelse giver øget livskvalitet, uanset alder. Derfor har vi skabt World of Hearing – et oplevelsesunivers, hvor du på egen hånd eller sammen med vores erfarne specialister kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring.

Bemærk venligst, at det grundet Covid-19 ikke er muligt at møde op i World of Hearing uden en aftale. Ring derfor til os, og bestil en tid på 8877 8134.

Kom i gang med det samme

Det er vigtigt at reagere, hvis du føler, du har problemer med hørelsen. Derfor kan du i World of Hearing komme i gang med det samme – helt uden tidsbestilling. I vores Self-Screening Room kan du selv teste din hørelse og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord.
 

En oplevelse for dig og dine pårørende

Vi ved, at dine nærmeste er en vigtig del af processen, når du skal have høreapparater, men vi ved også, at det kan være svært at forholde sig til nedsat hørelse. Vores interaktive Experience Room lader både dig selv og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet.
 

Et fundament af ekspertise og service

Vores mål er at skabe et tillidsforhold bygget på et stærkt fundament af ekspertise og service, så vi sammen finder den høreløsning, der passer bedst til dig. Vores veluddannede specialister rådgiver og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger for din hørelse, og du får altid høreapparaterne med hjem på prøve, så du kan teste dem i dine vante omgivelser.

Velkommen i World of Hearing!
Velkommen til World of Hearing
Hvad tilbyder vi i World of Hearing?
Besøg AudioNova World of Hearing