Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

World of Hearing er AudioNovas interaktive hørecenter – det første af sin slags i Danmark. I world of Hearing tilbyder vi dig alt det nyeste inden for hørelse og høreløsninger – serveret på en måde, du aldrig har oplevet det før. I World of Hearing kan du og dine nærmeste med egne øjne og ører opleve innovative høreløsninger, såsom de nyeste høreapparater, og hvad de kan gøre for din hørelse, så du får den bedste livskvalitet. Kom ned og få personlig rådgivning og find det bedste høreapparat, der passer lige netop til dig.

Meget mere en blot et hørecenter ...

World of Hearing er ikke blot et hørecenter, men et oplevelsesunivers, hvor du blandt andet vil opleve, hvordan den helt rigtige høreoplevelse, kan øge din livskvalitet. Hør selv forskellen eller lad dine nærmeste opleve, hvordan du hører i elkendte hverdagssituationer.  

Med vores høreløsninger skal du ikke anstrenge dig for at høre. Vi har nemlig høreløsninger, som er egnet til enhver situation –  lige fra stille, rolige og vante situationer i hjemmet til situationer med meget larm, hvor du har brug for at høre én enkelt person tale. Vi giver dig den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design. Herudover har vi tinitusrådgivning, tilbehør til høreapparater og kan hjælpe dig med et par høreværn, der kan hjælpe dig og din hørelse. 
 
Velkommen til World of Hearing
Hvad tilbyder vi i World of Hearing?
Besøg AudioNova World of Hearing