Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Besøg World of Hearing

Oplev hørelse på en helt ny måde.

Vil du besøge World of Hearing og opleve med egne ører, hvad høreapparater kan gøre for dig og din livskvalitet? Hos World of Hearing kan du komme ind direkte fra gaden - uden tidsbestilling - og komme i gang med det samme. Men du er også meget velkommen til at bestille en tid. Du finder vores adresse og åbningstider her nedenfor.

Her finder du World of Hearing
AudioNova World of Hearing
Lyngby Torv 2, 2800 Kgs. Lyngby

Tlf.: 8877 8134
Email: lyngby@audionova.dk

Se åbningstider og flere informationer her

Bestil tid i World of Hearing

Vil du opleve World of Hearing med egne ører? Bestil tid ved at udfylde dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op hurtigst muligt for at aftale en tid.

Du er også velkommen til at komme ind i butikken uden at bestille tid i forvejen, så står vores erfarne audiologister klar til at hjælpe og guide dig.
Hvad er World of Hearing?
Hvad tilbyder vi i World of Hearing?
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.