Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du opnår det optimale udbytte. Derfor kan vi tilbyde gode plejemidler og andet tilbehør, som vil være med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Vi rådgiver dig gerne og forklarer hvilke produkter, du kan have glæde af i forbindelse med dine høreapparater.

Drybox
Den bedste pleje af dine høreapparater opnår du med en Drybox. Dryboxen beskytter dine høreapparater mod fugtskader samt fjerner uønskede bakterier, svampe og vira.
Renseprodukter
Jævnlig rensning og vedligehold af høreapparaterne er med til at forlænge levetiden på apparaterne. Vi forhandler et udvalg af kvalitetsprodukter, som er nemt og praktisk at anvende.
Batterier
AudioNova har batterier til de fleste høreapparater. Hvis du mangler batterier til dine høreapparater, kan du altid henvende dig et AudioNova Hørecenter og få dem udleveret gratis.
Hvad koster høreapparater?
Tilskud til høreapparater
Find hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.