Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

"God hørelse til alle giver forøget livskvalitet."

Din hørelse er vores prioritet. Hos Audionova kan hjælpe dig med at genvinde din hørelse eller beskytte den hørelse, du har, gennem tilpasset pleje og ekspertise, du kan stole på. Grundlæggende tror vi på, at god hørelse til alle giver forøget livskvalitet.

Se gode anmeldelseraf AudioNova på Trustpilot


Høreværn og ørepropper

Hvis du er udsat for støjende omgivelser, hvis lyde gør dig nervøs, eller hvis du har svært ved at koncentrere dig, er det formentlig hensigtsmæssigt med høreværn og ørepropper. Lær om produkter, der beskytter din hørelse.


Høreapparater

At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Hos AudioNova får du høj kvalitet og omhyggelig vejledning. Prøv høreapparater derhjemme, gratis og uforpligtende - før du beslutter dig.



AudioNova Online Care

Med AudioNova Online Care kan du spare turen til hørecentret og få justeret dine høreapparater derhjemme, mens du er på arbejde eller i sommerhuset. Det hele foregår med en app, som er forbundet med dine høreapparater via Bluetooth.

Ville det ikke være nemt, hvis du kunne sidde i ro og mag og få justeret lyden i dine høreapparater hjemme i dine vante omgivelser?

Samme professionelle og personlige service, som du kender – bare på afstand

Besøg webshoppen – og køb tilbehør

Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du får det optimale udbytte af dem. En god pleje er med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Du kan købe plejeprodukter via vores webshop. Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater.

AudioNova Cleaning spray til rens af høreapparater


Hvad er et høretab?

Et høretab kommer som regel ikke pludseligt. Høreproblemer kommer snigende over tid, og man bemærker det ikke til at starte med. Hvis vi hører dårligt, vil det give os udfordringer. Men hvad sker der helt præcist ved et høretab? Bliv klogere på, hvad et høretab er. 


Typer af høretab

Der kan være forskellige årsager til et høretab, og det kan påvirke forskelligt fra menneske til menneske. Der skelnes mellem to slags høretab; i det indre øre eller i ørets nervesystem – og i det ydre øre eller i mellemøret. Læs mere om de forskellige høretab. 

Information om Covid-19

Vi holder åbent

AudioNovas hørecentre er fortsat åbne.
Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at minimere smitterisikoen for dig og vores personale, når du besøger vores hørecentre.
 

Online høretest

Har du mistanke om, at du har problemer med din hørelse? Så er vores online høretest et godt sted at starte. Ved at lytte til forskellige lyde og svare på nogle enkle spørgsmål kan du få en indikation af, hvordan det står til med din hørelse. Tag testen her nedenfor.
Online Høretest
Start testen
1
Lyt til forskellige lyde
2
Besvar nogle få spørgsmål
3
Få resultatet med det samme

Der er altid en AudioNova i nærheden

Du finder AudioNova i hele Danmark. Indtast dit postnummer i feltet nedenfor, så finder vi det hørecenter, der ligger tættest på dig.
Find et hørecenter nær dig
Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure