Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

AudioNova Hørecenter

AudioNova er landets største kæde af private hørecentre. Med mere end 115 hørecentre er der altid et hørecenter nær dig. Hos AudioNova er vi eksperter i at afhjælpe høretab, og med vores personlige vejledning får du den høreløsning, der passer præcis til dig.

Nye høreapparater fra 0 kr.

At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Hos AudioNova får du høj kvalitet og omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag.

Vi giver dig mulighed for at prøve høreapparaterne hjemme i vante omgivelser - gratis og helt uforpligtende - inden du beslutter dig. På den måde er du sikker på, at du får de apparater, der passer til netop dine behov. Vi har et stort udvalg af høreapparater og med apparater fra 0 kr. (efter offentligt tilskud) og opefter, har vi priser for enhver.

Start med at bestille tid til en gratis høretest hos en af vores erfarne specialister i dit lokale AudioNova Hørecenter.

Få mere viden om nedsat hørelse og høreapparater

Typer af høreapparater
Hvad koster høreapparater?
Høreværn - typer og priser
Online Høretest
Start testen
1
Lyt til forskellige lyde
2
Besvar nogle få spørgsmål
3
Få resultatet med det samme

Skru op for de ting, du elsker

Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.